Miercuri la Takla

Miercuri la Takla Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul „Tudor Vianu” vă invită la un club de lectură inedit

Miercuri la Takla

Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul „Tudor Vianu” vă invită la un club de lectură inedit

Există cărți despre care se vorbește doar când apar, timp de câteva săptămâni sau luni, și altele care ne obsedează multă vreme, la care revenim iar și iar. Dincolo de lansări oficiale, de bibliografii și topuri, de premii sau critici, vrem să vorbim despre aceste cărți care ne pun pe gânduri. În ultima miercuri din fiecare lună, Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul „Tudor Vianu” (www.ciscer.ro) al Universității din București vă invită la un club de lectură inedit: o discuție liberă despre cărți, la care vor participa autori, universitari, cititori pasionați, oameni „cu nume” și oameni „în căutarea unui nume”. Dacă lansările vă aduc în atenție noutățile editoriale, iar lecturile publice vă dau ocazia întâlnirii directe cu autorii, clubul nostru vă oferă o panoramă a gândurilor de după lectură.

Miercuri la takla: în ultima miercuri din fiecare lună, de la ora 18.00, vom discuta, alături de cititori pasionați, despre ceea ce rămâne după cititul cărților, despre bloguri și cărți, despre debuturi de succes, despre grupuri, școli și cenacluri literare.

Prima ediție va avea loc pe 29 martie, la ora 18, cu tema „Cărțile-cult”. Invitați: Mircea Vasilescu (eseist, traducător, jurnalist) și Oana Purice (agent literar)

Moderatori: Oana Fotache și Magda Răduță, Centrul „Tudor Vianu”.

Adresă de contact pentru feedback și propuneri de teme: miercurilatakla@gmail.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe