fbpixel
Skip to main content
Other
28 Nov 2019

Film, teatru, muzică & Co. [29 noiembrie – 1 decembrie]


Dacă nu ai planuri pentru a celebra ziua națională, care a picat în weekend în acest an, îți recomandăm câteva evenimente prin care să te bucuri de film, teatru, muzică și multe altele.

Mai jos găsești recomandările noastre pentru weekend atât în București, cât și în țară.

București

Cinema Elvire Popesco

Premieră Zavera - Ștefan Caragioiu, 50 de ani bătuți pe muchie, inginer constructor, are un blocaj existențial la moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahontu, de care e legat prin tot ce a făcut până acum în viață. Ce se întâmplă în clipa în care Nic moare accidental, iar Ștefan este obligat să îşi ia viaţa în mâini?

Vineri, 29 nov, ora 20:30, bilete aici.

Ernest și Celestine iarna + Copilul și clopoțelul – animații pentru copii

Sâmbătă, 30 nov, ora 11:00, bilete aici.

Apollo111 Teatrul

Neverland Un one-woman-show ce îmbină teatrul, filmul și muzica, Neverland urmărește viața unei femei de la 16 la 42 de ani, prin sărituri în timp în momente distincte din evoluția ei, pe tot parcursul celor 27 de ani petrecuți în România, între 1992 și 2019.

Vineri, 29 nov, ora 20:00, bilete aici.

Linotip

Stabat Mater - un spectacol de dans contemporan creat pornind de la concertul preclasic Stabat Mater, compus de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVIII, referindu-se la suferința mamei lui Iisus, atunci când fiul ei este răstignit pe cruce.

Sâmbătă, 30 nov, ora 20:00, bilete aici.

Cluj-Napoca

Speak Floyd - Speak Floyd aniversează 40 de ani de la lansarea albumului “The Wall” printr-un concert în /Form Space Cluj-Napoca. Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol, vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Călin Chiorean. 

Vineri, 29 nov, ora 21:00, au mai rămas câteva bilete disponibile - la intrare.

MARELE B – Un Cabaret despre Burnout 

Corporatista Trista, Mama Deea Medeea și Doctorul Fără De Minți suferă, jelesc și se prăbușesc ajutați de MC Pasiune și de Mica Pianistă Care Nu Există. Marele B - un cabaret despre Burnout și Bani, cu muzică Bună și o trupă neBună.

Vineri, 29 nov și sâmbătă, 30 nov, ora 20:00, bilete aici.

Kids Meet The Orchestra

Ne dăm întâlnire alături de Young Famous Orchestra, dirijată de Vladimir Agachi, și Grupul Coral “Sfântul Apostol Andrei”, dirijat de preotul Decebal Gorea, la o nouă strângere de fonduri pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj. Achiziționarea unui bilet reprezintă donația ta și cadoul făcut Crăciunul acesta prichindeilor aflați în nevoie.

Sâmbătă, 30 nov, ora 19:00, bilete aici.

Sibiu

Premieră Frozen II / Regatul de Gheață II – Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

Vineri, 29 nov, ora 16:00, bilete aici.

Brașov

Omu Gnom este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai undergroundului românesc având peste 10 albume devenite clasice. Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, Omu Gnom a pregătit un album personal și cu mult tâlc.

Sâmbătă, 30 nov, ora 21:00, bilete aici.

Iași

Ricardo Caria – Fado Vesel - Spectacolul acoperă cele aproape două secole de istorie în care fado-ul a evoluat constant pentru a se adapta ritmului culturii portugheze. Un gen muzical care a rămas fidel naturii sale primare de cântec al Lisabonei şi al Portugaliei, de cântec despre iubire, mare şi viaţă, un simbol al identităţii Portugaliei.

Sâmbătă, 30 nov, ora 20:00, bilete aici.

Ne vedem acolo! Weekend plăcut!