Kids Meet The Orchestra. Concert vocal-simfonic caritabil de Crăciun

Kids Meet The Orchestra. Concert vocal-simfonic caritabil de Crăciun Cu Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi, Grupul Coral “Sfântul Apostol Andrei” și Dirijor Pr. Decebal Gorea

Kids Meet The Orchestra. Concert vocal-simfonic caritabil de Crăciun

Cu Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi, Grupul Coral “Sfântul Apostol Andrei” și Dirijor Pr. Decebal Gorea

Kids Meet The Orchestra. Concert vocal-simfonic caritabil de Crăciun,

cu Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi, Grupul Coral “Sfântul Apostol Andrei” și Dirijor Pr. Decebal Gorea

 

Anul acesta, proiectul “Zâmbet pentru Copii” crește și devine KIDS MEET THE ORCHESTRA! Young Famous Orchestra și Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna își unesc forțele, iar concertul caritabil anual pentru copiii de la Secția IV Pediatrie se reinventează și capătă amploare. Ținta concretă este achiziționarea unui aparat în valoare de 7.500 euro.

Așadar, în 30 noiembrie, de la ora 19:00, ne dăm întâlnire alături de Young Famous Orchestra, dirijată de Vladimir Agachi, și Grupul Coral “Sfântul Apostol Andrei”, dirijat de preotul Decebal Gorea, la o nouă strângere de fonduri pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj. Achiziționarea unui bilet reprezintă donația ta și cadoul făcut Crăciunul acesta prichindeilor aflați în nevoie.

Ți-amintești sărbătorile de iarnă cu Feliz Navidad, We Wish You A Merry Christmas și Ce vedere minunată? Îți poți imagina Crăciunul fără ele? Iarna acesta, dăm bucuria mai departe celor mici și le facem cunoștință cu colinde românești și internaționale cântate pe acorduri de muzică simfonică. Ia-ți și tu prichindeii și vino alături de noi să transformăm cauza în experiență și să le facem celor mici un cadou de neuitat, în timp ce contribuim la dotarea locului în care au amintiri mai puțin vesele în restul anului. 

Suntem încântați să îl avem iarăși alături de noi pe Bogdan Bob Radulescu, actor și comedian clujean devenit cunoscut pentru emisiunile sale de la Look TV, Prima TV și din mediul online (Cenzurat, Epic Show). Artist pragmatic, se implică activ în viața socială și civică a societății încă din 2009, atunci când a lucrat ca animator socio-educativ în proiectul Clujul Are Suflet, și a realizat că, în anumite momente, să oferi o șansă sau să spui un cuvânt bun pot schimba viața unui om. Bogdan are o experiență de 20 de ani în interacțiunile cu copiii, iar pe scenă și în atelierele pe care le susține își scoate constant publicul din zona de confort, făcându-l parte din spectacole de improvizație pe care le joacă de peste un deceniu. El urcă pentru a doua oară pe scenă alături de Young Famous Orchestra și Vladimir Agachi, după ce în 2018 a montat pe loc, fără regie și fără scenariu, un spectacol-concert simfonic cu muzică de film și improvizație, cu sala plină.

Începutul unei tradiții anuale în comunitatea clujeană, concertul petru cor și orchestră este completat și anul acesta de Grupul bărbătesc “Sfântul Apostol Andrei”, a cărui activitate a fost marcată în ultimii 15 ani de turnee internaționale susținute la invitația a numeroase instituții: Centrul European University din Budapesta, Universitatea din Alicante, Institutul Cultural Român Budapesta, Comunidad de Madrid, Institutul Cultural Român Varșovia, Biserica Veche Catolică din Olanda și Parohia Ortodoxă Română din Budapesta. Componența grupului dirijat de părintele Decebal Gorea numără opt membri, dintre care patru tenori, doi baritoni și doi bași. 

De-a lungul timpului, Young Famous Orchestra și Vladimir Agachi au concertat alături de invitați speciali în cadrul unor proiecte neconvenționale și cu nume mari ale muzicii clasice autohtone: Dan Grigore, Daniel David, Irina Margareta Nistor, Sânziana Mircea, Paul Andre Bempechat, Daniel David, Analia Selis, Omar Massa, Mariano Castro, Bogdan Bob Rădulescu, Ilian Gârneț, David și Adela Todoran (David & The Six Martini Band). Formarea muzicală a tânărului dirijorul este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre mari maeștri ai lumii, Daniel Barenboim, iar palmaresul artistic numără concerte alături, deopotrivă, de filarmonicile din România şi cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura). 

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Ne vedem la concert! 

DONAȚII

Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna

CUI 35882421

CONT IBAN: RO15 BTRL RONC RT03 3861 3001

____

Fondurile strânse în urma cumpărării biletelor vor fi donate de către Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, pentru dotarea Secției IV Pediatrie. Asociația se axează pe sprijinirea copiiilor aflați în centrele de plasament rezidenţiale ori internați în spitale, a tinerilor care au părăsit sistemul de protecție a copilului, a mamelor care urmează să nască şi a persoanelor vârstnice fără aparținători.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Mera World Music 2024
1-4 AUGUST 2024
Mera World Music
MERA, TRANSILVANIA
MUMUSH 4.0
14-19 August 2024
MUMUSH 4.0
Adrianu Mare
Carmen Royal Opera House pe ecran
17:00 - Sunday, 2 June
Carmen
Cinema Timiș