Other
21 Nov 2019

Film, teatru, muzică & Co. [22-24 noiembrie]


Se apropie un weekend ploios și mohorât, dar sperăm să nu vă împiedice să ieșiți din casă. Urmează multe evenimente indoor: festivaluri de film, concerte, teatru, chiar și sport. Ghidul nostru de weekend este pregătit!

București

Zilele Filmului German

O selecție curajoasă: ultimul film al lui Herzog și unsprezece regizori mai puțin cunoscuți în România, dintre care 6 regizori debutanți. 6 regizori femei și 6 regizori bărbați. Actori debutanți și actori neprofesioniști, regizoare și eroine. #mustsee

  • Family Romance, LLC – Când Werner Herzog, maestrul cinemaului german, a auzit povestea, nu a ezitat și, în două săptămâni, a făcut un film, în Japonia, despre Ishii – fără autorizații, fără să știe japoneza și fără echipă de filmare.

            Sâmbătă, 23 nov, ora 18:30, bilete aici.

Festivalul Filmului Palestinian

În perioada 21-24 noiembrie, la Festivalul Filmului Palestinian ai șansa de a a descoperi atât vitalitatea cinematografiei palestiniene, cât şi realităţile socio-culturale şi istoria palestinienilor într-o selecție de 11 filme de ficțiune și documentare.

Recomandările noastre sunt următoarele:

  • Samouni Road / Drumul Samouni - un documentar animat regizat de italianul Stefano Savona şi premiat la Cannes: marea familie Samouni se pregăteşte să celebreze o nuntă, prima celebrare de după ultimul război.

            Vineri, 22 nov, ora 20:00, bilete aici.

  • It Must Be Heaven / Paradisul, probabil – laureat al unei mențiuni speciale la Cannes. Elia Suleiman fuge din Palestina, dar indiferent de cât de departe ar călători, de la Paris la New York, ceva îi aminteşte mereu de casă.

            Duminică, 24 nov, ora 19:30, bilete aici.

Bucharest Best Comedy Film

Prima ediție Bucharest Best Comedy Film se desfășoară între 22 și 27 noiembrie! 10 filme internaționale de comedie sunt prezentate în cele mai importante săli de cinema și spații culturale din București! Comedie neagră, fantastică, romantică, istorică, socială, politică. Tu pe care o alegi?

  • Gala de deschidere: Recital Horațiu Mălăele urmat de proiecția filmului Crazy Rich Asians - Rachel Chu își însoțește iubitul, Nick, la nunta celui mai bun prieten al său în Singapore. Ajunsă acolo află cu surprindere ca familia lui Nick este extrem de înstărită, el fiind considerat unul dintre burlacii eligibili din țară. 

            Vineri, 22 nov, ora 19:30, bilete aici.

  • All About Me - Povestea începe în Valea Ruhrului în 1972: Hans-Peter are nouă ani și este un pic dolofan, dar plin de încredere în sine. Ce se întâmplă mai departe?

           Sâmbătă, 23 nov, ora 20:00, bilete aici.

  • Tel Aviv On Fire - Salam, un tânăr palestinian neexperimentat, devine scenarist unei telenovelele populare după o întâlnire întâmplătoare cu un soldat israelian. Cariera sa creatoare este în creștere până când

           Duminică, 24 nov, ora 18:00, bilete aici.

Club Control

Dimitr’s Bats – concertul unde voi faceți clipul.

Trupa pune la dispoziție 50 de aparate foto de unică folosință pe film (27 de cadre fiecare). Vor să vadă concertul prin ochii voștri, fiecare are o perspectivă unică și le-ar plăcea să participați la realizarea clipului. Deveniți creatori surprinzând atmosfera din timpul concertului.

Vineri, 22 nov, ora 20:00, mai multe detalii și bilete aici.

Apollo111 Teatrul

Psycho - La motelul Bates există mereu camere libere și o atmosferă intimă. Atunci când Mary Crane caută un refugiu, îl găsește aici. Norman Bates, proprietarul sensibil și un pic prea atașat de mama lui, e dispus să o asculte.

Sâmbătă, 23 nov, ora 20:00, bilete aici.

POINT

A New and Better You - Live de la sala de fitness și de la festival, vlog din bucătărie cu rețeta de salată preferată, poze cu filtre și tag pe toate hainele… Descoperă mai multe la spectacol.

Vineri, 22 nov, ora 20:00, bilete aici.

Cluj

L'Homme fidèleAbel și Marianne s-au despărțit în urmă cu 10 ani. Când se reîntâlnesc, Abel decide să o recucerească pe Marianne. Dar situația s-a schimbat: Marianne are un fiu, pe Joseph, iar mătușa lui, tânăra Eve, este acum femeie în toată firea. Și toți au secrete de ascuns…

Sâmbătă, 23 nov, ora 19:00, bilete aici.

Hocus Pocus – Spectacol de magie și ventrilocie

Sâmbătă, 23 nov, ora 18:00, bilete aici.

Pitești

OCS – lansare album Fabrica de păpuși

Vineri, 22 nov, ora 21:00, bilete aici.

Iași

Experiment de Blues și Alcool cu Ada Milea și Vali Răcilă

Duminică, 24 nov, ora 21:00, bilete aici.

Deva

Teatrul de Artă Deva - #premiera spectacolului Glory of Living

Sâmbătă, 23 nov, ora 19:00, bilete aici.

Oradea

CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova

Liga Nationala de baschet masculin 2019/20, Etapa 7

Sâmbătă, 23 nov, ora 19:00, bilete aici.

Ne vedem acolo! Weekend plăcut!