fbpixel
Other
14 Nov 2019

Film, teatru, muzică & Co. [15-17 noiembrie]


Unde ieșim în weekend? Ți-am pregătit un ghid de evenimente în București și în țară. Ai atâtea opțiuni: film, teatru, dans, concert. Descoperă-le mai jos! J

București

În București, te invităm la Săptămâna filmului maghiar, dar și la un spectatol de circ contemporan la LINOTIP, o premieră la Apollo 111 Teatrul și la o seară dansantă în club EDEN.

Săptămâna Filmului Maghiar

  • Curtiz – regizorul maghiar care a răscolit Hollywoodul Regizorul de origine maghiară Kertész Mihály (Michael Curtiz) turna filmul romantic Casablanca în 1942 când Statele Unite ale Americii se afla în pragul celui de-al Doilea Război Mondial... Află continuarea la cinema.

            Vineri, 15 nov, ora 20:00, bilete aici.

  • În derivă / Sodrásban - Câțiva tineri se află pe malul Tisei. Lipsiți de griji fac plajă și baie. La un moment dat încep să se scufunde după mâl, și în această întrecere nici unul nu observă că cineva lipsește, s-a înecat. Tragedia îi îndeamnă la introspecție.

           Duminică, 17 nov, ora 18:00, bilete aici.

LINOTIP – Centru Independent Coregrafic

Unu’ pe față unu pe dos - o rară producție de circ contemporan în România care include dans contemporan, chinese pole, clarinet bas, acrobații și alte surprize.

Duminică, 17 nov, ora 20:00, bilete aici.

 Apollo111 Teatrul

Gruesome Playground Injuries - doi prieteni legați pe viață de accidente, bandaje și fracturi, pentru care singurul răspuns imaginabil la întrebarea „Doare?” este „Mereu.”

Avanpremiera, vineri, 15 nov și premiera, sâmbătă, 16 nov, ora 20:00, bilete aici.

Club EDEN

Golan djset x Vivian x Tode – membrii trupei Golan au backgrounduri muzicale diferite, dar împreună au creat un sound unic dintr-o combinație de muzică electronică și o varietate de instrumente.

Sâmbătă, 16 nov, ora 22:00, bilete aici.

Cluj-Napoca

Dacă locuiești în Cluj-Napoca, te invităm la teatru, mai precis la REACTOR și MiniREACTOR, cu spectacole pentru cei mari și cei mici, dar și la Festivalul SoNoRo.

REACTOR de creație și experiment

  • All Over Your FaceUn living room. Niște microfoane. O paradă haute-couture. Trei actrițe care iau pe rând chipul femeilor care iubesc sincer, al prostituatelor de peste granițe, al gospodinelor care ne servesc cu zacuscă sau al lor personal.

            Sâmbătă, 16 nov, ora 19:00, bilete aici.

  • Just Push PlayTotul se construiește pe loc, fără regizor, fără scenariu.Telecomanda e în mâna publicului. So… just push play!

            Duminică, 17 nov, orele 19:00 și 21:00, bilete aici.

MiniREACTOR

Pădurea fermecatăSpectacolul este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe copii mai aproape de natură, după peripeții și încercări năzdrăvane.

Sâmbătă, 16 nov, ora 11:00, bilete aici.

Festivalul SoNoRo

SoNoRo se încheie la Cluj-Napoca și vă propune o serie de concerte în spiritual DaDa!

  • DA, DAAA!!!

           Ludwig van Beethoven – Trio de coarde în sol major, op. 9, nr. 1

           Zoltán Kodály – Intermezzo pentru trio de coarde

           Dmitri Șostakovici – Cvartet de coarde în do minor, op. 110, nr. 8

           Vineri, 15 nov, ora 19:00, bilete aici.

  • Finale: From Dawn Till Dusk

            Felix Mendelssohn-Bartholdy – Octet în mi bemol major, op. 20

            Pyotr Ilyich Tchaikovsky – Trio cu pian în la minor, “În memoria unui mare artist”, op. 50

            Duminică, 17 nov, ora 19:00, bilete aici.

Brașov

Piazzolla by NightRitmul plin de pasiune al tango-ului vine la Centrul Cultural Reduta prin muzica celebrului compozitor argentinian Astor Piazzolla.

Vineri, 15 nov, ora 19:00, bilete aici.

Reșița

Prima ediție New Wave Theater Festival din Reșița vă propune 9 zile cu 15 spectacole, concert, expoziții, lansări de carte! În acest weekend, vă recomandăm 2 spectacole la Teatrul de Vest Reșița:

  • Scene bizare după Urmuz – Vineri, 15 nov, ora 19:00, bilete aici.
  • 153 de secunde – Duminică, 17 nov, ora 18:00, bilete aici.

Deva

Peripeții în Regat – Adaptare Frozen își deschide din nou porțile copiiilor din Deva care visează să își cunoască personajele îndrăgite în valuri de energie pozitivă.

Vârsta recomandată: preșcolari (2-7 ani) și școlari (8-12 ani), bilete aici.

Ne vedem acolo! Weekend plăcut!