fbpixel
Skip to main content

Viața în direct e doar aici

Zilele Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani

Viața în direct e doar aici Zilele Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani

Un semnal de alarmă – tras cu mijloacele comediei – asupra dependenței societății de azi față de micul ecran, față de manipulare și comerț ieftin de senzațional.

Autor, jurnalist și omul de televiziune - Radu Herjeu:

“Am scris această piesă despre televiziune, așa cum o cunosc  din interior, despre oamenii ei, cu defectele și calitățile lor, despre culisele necunoscute telespectatorilor, despre manipulare și iluzii. Despre cum îi afectează, mai ales la nivel subconștient, pe cei care o consideră un izvor de adevăr.

Dar este, în același timp și o poveste de viață trăită în fața și în spatele camerelor. Dacă  ați ști ce se întâmplă în spatele ecranelor, probabil teatrele ar fi mult mai pline și mult mai mult praf pe televizoare. Televiziunea face parte din viața fiecăruia dintre noi, dar, din păcate, are o mai mare influență decât realizăm.  Eu sunt convins că piesa are multe și diverse elemente capabile să trezească interesul spectatorilor și să-I transfere, prin intermediul teatrului,  într-un univers din care ei cunosc, sau au senzația asta, doar o infirmă  parte, cea care strălucește.“

we also recommend

MIHAI VITEAZUL de Székely Csaba
22.03.2020
MIHAI VITEAZUL

de Székely Csaba
3g HUB

EXTRINSEC
07.03.2020
EXTRINSEC


Reactor