WE ARE ALL OK

WE ARE ALL OK

WE ARE ALL OK

PROLIFIC MOVEMENT este o stagiune de dans contemporan susținută de LINOTIP Centru Independent Coregrafic și Asociația Dance Spot, în care ne propunem să familiarizăm publicul cu mișcarea în toată diversitatea ei. Explorând teme sociale, dorim să sporim procesul de conștientizare printr-o formă creativă ce ne definește – dansul. Astfel, te invităm să fii alături de noi la o serie de evenimente valoroase și de impact.

WE ARE ALL OK este un performance în care coregrafa Ioana Marchidan creează cadrul de a reflecta și înțelege mai bine subiectul neurodiversitatii. Creierul  persoanelor neurodivergente nu este greșit. Este diferit. Iar acest lucru poate fi foarte bun în ideea de a conștientiza diversitatea în toate formele ei.

Procesul de lucru s-a desfășurat în mai multe etape și a început din timp printr-o serie de întâlniri cu psihoterapeuți, vizitând centre din București pentru a înțelege în profunzime subiectul. Apoi a urmat o parte de cercetare în urma căreia am descoperit cea mai frumoasă carte scrisă de un copil autist.

O mare sursă de inspirație a venit de la Naoki Higashida care ne-a convins a două oară că neurodiversitatea este o resursă și nu un stigmat sau o problema. Performance-ul pune în discuție mai multe perspective ale neurodiversitatii și aici vorbim de TSA(tulburare din spectrul autism) prin care se abordeaza si tema de integrare sau sprijin la nivel social pe care statul il are în astfel de situații.

“Dar, câtă vreme putem învăța să ne iubim pe noi înșine, nu sunt sigur cât de mult contează dacă suntem normali sau autişti.” NH

Proiectul WE ARE ALL OK are că temă de cercetare neurodiversitatea, fiind un proiect care își propune să promoveze conștientizarea, integrarea și acceptarea persoanelor neurodiverse.

Din punct de vedere artistic, Ioana este interesată ca spectacolele sale să reflecte problematicile societății contemporane și pornește cercetarea de la experiențele proprii extinzându-le către lumea exterioară.

Concept si coregrafie: Ioana Marchidan

Performer: Bouariu Andrei

Asistent Coregraf/Light Design: Arcadie Rusu

Muzica: Alexandru Suciu

Cercetare: Alexandra Zavelea

Texte: Naoki Higashida, Ana Dragu

Graphic Design: Maria Moloșniuc

Partenerii proiectului:

Co-finanțator: AFCN

Co-producători: Asociația Dance Spot și LINOTIP Centru Independent Coregrafic

Parteneri: AHA Books, Asociatia Therapyland, Asociatia Invinge Autismul si Help Autism

Parteneri media: The Institute, Radio Guerilla, Eventbook

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "PROLIFIC MOVEMENT – Spread the creativity"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 spectacole diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la toate 7 spectacole din cadrul stagiunii - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă 3 sau 7 spectacole diferite. Ex: Achiziție 1 bilet la "We Are All Ok" de Ioana MArchidan + Achiziție 1 bilet la "Morning Solitude" de Arcadie Rusu + Achiziție 1 bilet la "Hot Dog" de Massimo Gerardi

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 bilete la același spectacol din stagiunea Prolific Movement, chiar dacă reprezentația are loc în două date diferite.

PROLIFIC MOVEMENT este un proiect cultural organizat de Asociația Dance Spot și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe