VISUL / AZ ÁLOM

14+ Română/Román/Romanian Hungarian / English
VISUL / AZ ÁLOM

VISUL / AZ ÁLOM 14+

Română/Román/Romanian Hungarian / English

Text: Alexa Băcanu

Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu

Scenografia: Mihai Păcurar

Coregrafia: Sergiu Diță

Pregătire muzicală:  Adonis Tanța

Muzica: Max Anchidin („Fugi sau te luptă” și „Normal”), Renata Burcă („Cum am ajuns aici” și Cocoșii negri”), Magor Bocsárdi („Cineva trebuie s-o facă”), Csaba Boros („Noaptea din vis”), Tibor Cári („Marele oraș” și „Suntem o familie”), Radu Dogaru („Serenadele” și „Culisele”), Ada Milea („Zvonurile”), Adrian Piciorea („Noaptea e momentul meu”), Corina Sucarov („Nu e personal”), Peter Visky („Copiii noștri/Iată-ne ajunși aici”), Compozitor anonim („Corpul meu nu e al meu”)

Distribuția: Maialgesa Dat, Călin Deneș, Radu Dogaru, Christian Har, Ana Maria Marin, Duncan McKee, Victor Muntean, Emőke Pál, Ana Rednic, Oana Rotaru, Paula Seichei, Doru Taloș, Adonis Tanța.

Sunet și lumini: Cătălin Filip

Sonorizare: Radu Boancă

Foto și video afiș: 

Vivien Miron-Vilidár

Mulțumiri tuturor studenților și studentelor, absolvenților și absolventelor care au participat la etapa de documentare și ne-au împărtășit poveștile lor.

În parteneriat cu Facultatea de Teatru şi Film / UBB Cluj.

 

Durata: 120 min.

Vârsta: 14+

 

Subiect: putere&educație

Gen: musical

Atmosferă: ambiguă

 

O clasă de actorie se pregătește de spectacolul-examen „Visul unei nopți de vară”. Școala e plină de zvonuri, repetițiile de revelații și nopțile de neliniște. Limitele dintre teatru și viață, dintre școală și viață personală, dintre normal și anormal se contopesc și dispar. 

Spectacolul a fost creat în cadrul proiectului „Zonă de siguranță”, care are ca temă de cercetare abuzurile de putere ce pot apărea în mediul universitar, în special în cadrul facultăților cu profil artistic.

 

Reprezentația are loc în cadrul proiectului Fágáș. Perspective multiculturale - consolidarea antreprenoriatului cultural din Cluj-Napoca în context interetnic româno-maghiar.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe