fbpixel
Skip to main content

Spectacol lectura "Ce-i aia apa verde pe cerul gurii? 53 de stari" de Nora Iuga si Angela Baciu

Spectacol lectura "Ce-i aia apa verde pe cerul gurii? 53 de stari" de Nora Iuga si Angela Baciu UNDERCLOUD 2021

Spectacol lectura "Ce-i aia apa verde pe cerul gurii? 53 de stari" de Nora Iuga si Angela Baciu

UNDERCLOUD 2021 - Cu: Maia Morgenstern si Carla Teaha

Ce-i aia apă verde pe cerul gurii? 53 de stari
Spectacol lectura


de: Nora Iuga si Angela Baciu
cu: Maia Morgenstern si Carla-Maria Teaha


Grivita 53 este initiativa mea dar a devenit si visul multora. Ne dorim sa construim un teatru de la zero si in acelasi timp o comunitate. Vindem caramizi in diferite forme pana cand ridicam acest simbol. Cea mai noua caramida este piesa de teatru scrisa de Nora Iuga si Angela Baciu special pentru Grivita 53. Cele doua minuni si -au adunat energia, fantezia, umorul, spiritul si au nascut un text unic, genial. Le ador. Si acesta este ingredientul care ne leaga sufletele si care da nastere bucuriei noastre. Prima lectura publica va fi in Undercloud 14, pe 29 septembrie de la 21. O seara magica cu Maia Morgenstern si Carla Maria Teaha, in prezenta autoarelor. 53 de minute. 53 de stari. Doar 53 de cupluri in sala. Un spectacol - experiment. (Chris Simion-Mercurian)


„ce-i aia apă verde pe cerul gurii? 53 de stări” nu-i joacă nici rețetă compensată nu-i șotron nici starea vremii nu-i pălărie de fetru nici ciorap cu dungă nu-i baclava nici vagon de dormit nu-i acid acetilsacilinic nici vin de bordeaux e un pic din fiecare plus un lornion piața matache culegători de cărămizi mâncărimi pe limbă alte stări palpitații mumiile din cairo un poem pe-o talpă hodoronc tronc mă mănâncă palma stângă – (Angela BACIU)


·și duminică-n ianuarie mama m-a născut călare și mi-a prins în scutecel o rețetă de-ostropel două cepe cucuiete și-o poză cu două fete una-i angel radios alta-i nor năbădăios amazoane amazoane la castel în poartă iar au scos icoane două rândunici nici prea mari și nici prea mici și-n jur zeci de condimente într-un dolce far niente iubire și ură milă și tortură frică și curaj coșmar și miraj și puțin ulei și c-un strop de vin și-i gata salata de pus în castron pe care pe cine pă-l mic mititel de-ngrădește frumușel ori pă marele sultan că-i mai ortoman cu căciulă neagră de astrahan...unde-ai pus rețeta? mi-am pierdut borseta (Nora IUGA)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe