fbpixel
Skip to main content

IMPROFIX

UNDERCLOUD 2021

IMPROFIX UNDERCLOUD 2021

Teatrul Arte dell`Anima vă prezintă spectacolul de improvizație al trupei IMPROFIX,  un proiect ambițios care reunește tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Premiera spectacolului a avut loc în data de 8 August 2020, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli. 
Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.


Trupa IMPROFIX: Alexandru Cătănoiu, Irina Ștefan, Emanuel Bighe, Armand Crișan, Crina Lință, Cătălin Ștefan Bucur, Laura Gabriela Oana, Petru Marginean, Ioana Niculae, Teodor Abagiu, Dima Țui

Coach: Mihaela Sîrbu

Improvizator muzical: Vlad Pasencu

Durata spectacol: 1 h 20 minute