Uitasem

Uitasem Spectacol invitat

Uitasem

Spectacol invitat

"Uitasem" se bazează pe povestea reală a unui tânăr din Galați, care a fost izolat într-un garaj de către propria mamă și forțat să creadă că este reîncarnarea lui Iisus Hristos.

În prima parte a spectacolului, tânărul își rememorează experiențele traumatice pe care a ales să le uite: fanatismul religios, relația toxică mamă-fiu, manipularea mass-mediei, intervenția protecției copilului, viața de zi cu zi din garajul în care dormea, urmată de instituționalizarea acestuia într-un centru de plasament.
A doua parte ficționalizează viitorul contrastant al personajului supus să negocieze descoperirea sinelui la granița cu alterarea realității sale. Tânărul uită de trecut și decide să plece în Germania la muncă. Ia contact cu lumea drogurilor, ajunge dealer, descoperă violența, viața sexuală, se confruntă cu trădarea, recunoaște artificialitatea. În toiul evenimentelor a apărut șansa să se întoarcă în țară datorită unui englez care a scris o piesă documentată despre viața lui. Marius are șansa să vizioneze spectacolul, moment în care ar putea surveni conștientizarea acestui sine scindat în identități multiple, un anagnorisis.


Uitasem de Gabriel Sandu 
cu Alexandru Rădulea 
regia Robert Kocsis 

Gen: dramă
Durată: 70 min

!!!Pe parcursul spectacolului se folosesc efecte stroboscopice!!!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe