fbpixel
Skip to main content

Turtita fermecata si invitatii speciali

Turtita fermecata si invitatii speciali

Turtita fermecata si invitatii speciali

Spectacol de teatru de papusi si personaje

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de generaţii întregi de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii consacrate. Povestea turtitei fermecate incepe cu un mos si o baba care din putinul lor, fac din cei doi pumni de faina ramasi, o turtita fermecata. Dupa ce este scoasa din cuptor, turtita nastrusnica in loc sa se lase mancata, o ia la goana in lumea larga. Copiii vor descoperi aventurile turtitei care provoaca in drumul ei tot felul de animalute pofticioase.

Turtita Fermecata are si un cantecel pe care il fredoneaza, iar de cate ori intalneste cate un animal care doreste sa o infulece, aceasta ii spune in versuri ca nu se teme. Cand da nas in nas cu vulpea cea sireata insa, curajul turtitei este umbrit de provocarile pe care le primeste de la vulpe. Care este destinul turtitei, o sa aflati in cadrul spectacolului.

Calatorim impreuna in lumea povestilor copilariei care au incantat parintii de astazi, urmand ca acestia sa le transmita copiilor tainele universului nemuritor al povestilor. Sa pornim impreuna in aventura turtitei fermecate!

Invitatii speciali din desenele animate Tom si Jerry ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.
Durata spectacolului: 60 minute
Spectacol recomandat pentru audienta +2 ani
Scenariul: Sabina Arsenie
Regie: Sabina Arsenie
Actori papusari: Trupa Funtasticii Cluj Napoca
Producator: Golden Party
Locația: Centrul Cultural Arta DEJ
Data: JOI 29 septembrie ora 17:00
Locuri limitate !
Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro si goldenparty.ro , zilnic la casa de bilete a Centrului Cultural Arta
DEJ ( telefon 0742422000 )
Tarif : 30 lei ( copil sau adult )
IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în
REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend