fbpixel
Skip to main content

The Last Raid of HumanKind

The Last Raid of HumanKind

The Last Raid of HumanKind

IMPORTANT:

Spectacolul "The Last Raid of HumanKind" nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu epilepsie.

“The Last Raid of HumanKind” reprezintă manifestarea fizică a sentimentelor în momentul conștientizării unui eventual factor ce ar putea să ducă la dispariția fiecăruia dintre noi. Ce am dori să lăsăm în urmă? Cum ar arăta o ultima urmă lăsată de fiecare individ în parte?

Spectacolul este construit pe ideea unui ultim drum în care corpurile oferă și transformă sentimentele într-o pulsație fizică comună menită să meargă până la epuizare, moment de golire în care corpurile devin transparente, sincere.

Regia și Coregrafia: Daniel Alexandru Dragomir

Asistent Coregrafie: Andreea Vălean

 Distribuție:

Andreea Vălean

Anca Stoica

Anastasia Preotu

Bianca Ardeleanu

Daniel Dragomir

George Pleșca

Robert Popa

Sergiu Diță

Light-Design: Alexandros Raptis

Sound-Design: Adrian Piciorea

Costume: Andreea Vălean

Design-ul elementelor vizuale este realizat de către Adina Gabriela Badea.

Durata: 50 de minute

Spectacolul de dans contemporan "The Last Raid of HumanKind" face parte din proiectul cultural “HumanKind” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în sesiunea II/2021.

Proiectul „HumanKind”, este produs de Contemporary Creative Dreamers S.R.L. și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe