fbpixel
Skip to main content

Vulpea si Corbul

Spectacol pentru copii

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează Disponibil pentru vizualizare până la 30.04.2020 25 lei
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Spectacolul se poate vizualiza o singură dată, în baza codului unic primit pe email.

Deschidem noua stagiune pentru copii mai devreme, la cererea publicului!

Va asteptam la unul dintre cele mai vesele spectacole pentru copii: Vulpea si Corbul
Spectacolul este inspirat de indragita fabula cu acelasi nume, scrisa de LaFontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor. 
Sireata Vulpe il pacaleste pe Corb, care isi doreste doar sa invete sa cante si sa danseze la concursul din padure, pentru a-i fura cascavalul. Mastile venetiene, muzica, dansul si umorul creeaza momente care fac deliciul celor mari si celor mici, dar si atrag atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere. Cu ajutorul prietenului Arici, dar si al micilor spectatori, Corbul va gasi un mod de o face pe Coana Vulpe sa se schimbe, sa nu mai minta si sa nu mai fure. La final, vor sarbatori reusita, dar vor si trage impreuna invataturi din aceasta istorie.Personajele sunt simpatice, devin indragite de cei mici, iar spectacolul este dinamic, plin de momente savuroase si dans.

Vulpea si Corbul Spectacol pentru copii

we also recommend