Super Mos Craciun / Brașov

Super Mos Craciun / Brașov Spectacol de Craciun pentru copii

Super Mos Craciun / Brașov

Spectacol de Craciun pentru copii

Ho ho ho , Moc Craciun cel adevarat ,vine la Brasov impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.

In pragul Craciunului ,sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.

Toti sunt  in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii . (actori costumati care personifica personajele).

Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare , nu va faceti griji ! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun si spiridusii lui  le va da o mana de ajutor.

Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi!

Durata spectacolului: 60 minute

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro. IaBilet.ro , Ticketstore.ro ,goldenparty.ro ,sau zilnic la sala la casierie ( Dl Mihai tel 0744368736 ) si inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Producator: Golden Party

Spectacol pentru audienta +2

Locatia : Sala Reduta Brasov str Apollonia Hirscher nr 8.

Data : vineri 8 decembrie ora 18:00

Pret:

VIP – 100 lei  *inclus: cadou pentru copii , locuri aproape de scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu Mos Craciun la finalul showlui

Categoria I – 70 lei

Categoria II – 50 lei

Categoria III – 40 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 15 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe