fbpixel
Skip to main content

Şi Veni Bărbatul La Femeie de Semion Zlotnikov

Şi Veni Bărbatul La Femeie de Semion Zlotnikov

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. "Trecuți de patruzeci de ani" nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că doi prieteni comuni încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire.Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare.

O comedie înduioșătoare, o privire amuzată asupra a doi oameni care vor să o ia de la capăt, împreună.

Distribuția: Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel

Traducerea și regia: Bogdan Budeș

***Premiul pentru cel mai bun actor - Lucian Pavel și

***Premiul pentru cea mai bună regie, la Comic7B Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018

*** Diplomă de Excelență, la Festivalul Zile și Nopți de Teatru la Brăila, 2017

Coproducție Teatrul de Artă București și Teatrul Fără Frontiere

⭐️ Spectacolul are loc la Teatrul NOTTARA, Sala Horia Lovinescu - Bdul Magheru nr. 20 - în cadrul Programului Nocturne

Pentru a respecta distanțarea fizică necesară în actualul context, un număr limitat de bilete a fost pus în vânzare.

*****

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, la interior:

– Accesul se face începând cu ora 18.15 și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora 19.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

–  Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui fotoliu liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 19.30 accesul nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

–  Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.

–  Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

www.teatruldearta.ro

*****

⭐️ Pentru buna desfășurare a serii și a Programului Nocturne, TEATRUL NOTTARA - teatrul gazdă, vă roagă ca, înainte de a participa la spectacol, să vă asigurați că:

– În ultimele 14 zile, nu ați călătorit în străinătate, în alte state decât cele exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zona verde) și nu ați avut simptome specifice infectării cu virusul SARS COV 2 (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.).

– Nici o rudă de-ale dumneavoastră, până la gradul 4 inclusiv (copii, părinți, bunici, frate, soră, unchi, matușă, nepot, văr) și nici partenerul/partenera sau orice altă persoană cu care locuiți sau cu care ați intrat în contact în ultimele 14 zile, nu au călători în străinătate, în alte state decât cele exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zona verde) și nu au avut simptome specifice infectării cu virusul SARS COV 2.

– Nu ați intrat în contact cupersoane care au călătorit în străinătate, cu persoane diagnosticate cu COVID 19, cu persoane care prezintă simptomatologie specifică infectării cu SARS COV 2, cu persoane care au fost plasate în carantină sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS COV 2, în ultimele 14 zile.

O declarație pe proprie răspundere, în acest sens, va fi semnată la intrarea în sala de spectacole.

*****

⭐️ Vă așteptăm cu drag și cu promisiunea unei seri ralaxante.