Show aniversar Minunații lui Verdini

Show aniversar Minunații lui Verdini

Show aniversar Minunații lui Verdini

Minunații lui Verdini împlinesc un an de activitate și te așteaptă la un spectacol special, un show aniversar cu multe surprize! Vom ciocni împreună pentru succesul Minunaților, vom servi un dulce care să ne facă seară minunată și vom face o mulțime de fotografii împreună!

Ce am pregătit pentru seara de 22 martie?

     Ora 17:30 - Bufet delicios organizat în foaierul Sălii Dalles, unde vom ciocni un pahar de vin Basilevs (Domeniile Zorești) și smoothie Fruli sau suc natural SLooP

     Ora 18:30 - Spectacolul „Magie în baloane de săpun” în sala de teatru

    • Ora 20:00 - Fotografii la panoul pregătit de Oh Baby Events, prăjituri delicioase de la Gusto Giusto și înghețată Corso, numai bune pentru a încheia o seară fantastică

Spectacolul „Magie în baloane de săpun” este cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie din România! Îi veți cunoaște pe Magicianul Verdini, Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă!

Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun.

Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, revizuit și aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma și cu regia semnată de actrița Tamara Roman, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie!

De retinut!

     • Un bilet de acces este valabil pentru o singură persoană (copil sau adult).

     • Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului este permis doar împreună cu un adult.

     • Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video. Prin participarea la eveniment, sunteți de acord cu cedarea drepturilor de imagine pentru aceste materiale.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe