Secretul Fericirii

Secretul Fericirii

Secretul Fericirii

„Secretul Fericirii„ de Alexandru Popa, regia Mihai Panaitescu

Distribuția; Armand Crișan
              Diana Dănilă
              Aurelian Culea
  În "Secretul Fericirii", o piesă psihologică captivantă, Tom, un bărbat charismatic și enigmatic, organizează o seară între prieteni în care, sub pretextul unui joc aparent inofensiv, își împinge soția și amicul în situații absurde, căutând să dezvăluie secrete bine păzite.
      În timp ce tensiunea crește, cei doi prieteni descoperă, cu uimire, că Ana, soția lui Tom constată o realitate sinistră: fericirea unuia este posibilă doar dacă altcineva este nefericit, adică cineva, undeva, decontează fericirea partenerului.
      Pe parcursul serii, Tom devine un maestru al manipulării, jucându-se cu psihologia soției și prietenului său din copilărie David, dezvăluind secretele lor cele mai adânci. În același timp, spectacolul explorează în profunzime contradicțiile și complexitățile relațiilor umane, precum și natura egoismului și a sacrificiului în căutarea fericirii personale.
      În culisele acestui joc pervers, prietenii se confruntă cu întrebări fundamentale despre natura umană, moralitate și adevărul despre fericire. Când măștile cad și adevărurile ies la iveală, personajele se văd nevoite să aleagă între a-și continua viețile într-un mod distructiv sau să găsească un mod de a elibera lumina fericirii pentru toți, fără a sacrifica, din păcate, pe cineva în acest proces.
     "Secretul Fericirii" este o călătorie fascinantă prin umbrele psihologice ale relațiilor umane, o meditație asupra echilibrului dintre egoism și altruism și o provocare către spectator de a reflecta asupra propriilor sale convingeri despre fericire, împlinire și adulter.(regizor Mihai Panaitescu)

 Acest spectacol nu este recomandat minorilor.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe