ROMANTIC FOOLS de Rich Orloff

16+
ROMANTIC FOOLS de Rich Orloff

ROMANTIC FOOLS de Rich Orloff 16+

Regia, traducerea si adaptarea: Toma Danila

Orientarea scenica: Carmen Cotofana

Cu: Andreea Mateiu, Florina Gleznea, Andrei Mateiu, Rolando Matsangos și

Sergiu Costache
 

Hei, ți se întâmplă frecvent (da, ție!) să ai impresia că bărbatul/femeia din viața ta este una din marile enigme ale Terrrei? Să te întrebi De ce se comportă așa? sau Pe bune, ce naiba e în mintea lor?. Adică da, luați separat, femeile și bărbații sunt ființe complexe, dinamice și înțelegătoare, dar pune-i împreună și atunci o să înceapă…

Romantic Fools sau un război în care nimeni nu suferă, ci toată lumea moare de râs. Și este despre dragoste, dorințe de toate felurile, fantezii sexuale ascunse bine, unele mai tari decât altele și, oricât de old school ar suna azi, despre romantismul la care, puțin jenați și fără să o recunoaștem în fața celorlalți, visăm din când în când.
 

„Toma Dănilă îi dă textului ce-i al său: indecența umorului, surpriza poantei, zvâcnirea replicii, asamblând totul într-o construcție dramatică inteligentă care compensează seriozitatea identificării cauzelor scurtcircuitelor relaționale printr-un umor care atinge absurdul. Jucat spumos, cu nerv, Romantic fools este un spectacol inteligent în care femeile şi bărbații descoperă că sunt ceva mai mult decât niște clișee.” (Oana Stoica- Dilema Veche)
 

„Vine si momentul in care – după o zi lunga de raportări academice cronofage – te bucuri de o comedie onesta, nepretențioasă despre relațiile de cuplu moderne, jucata bine de actori talentați. Si care reușesc sa nu devina nici un moment vulgari deși textul le-ar fi permis-o.” (Cristina Modreanu – Scena.ro)

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Domnul Zero de Elmer Rice
18:00 - Sunday, 2 June
Domnul Zero
Casa Tineretului
ZEBRA 2.0 de Saviana Stănescu
19:00 - Saturday, 1 June
ZEBRA 2.0 de Saviana Stănescu
creart - Teatrelli - Sala „Zebra 2.0”