Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie este o farsă într-un act, scrisă de Anton Pavlovici Cehov în 1888 și jucată pentru prima dată la Sankt Petersburg.
A. P. Cehov este unul dintre primii zece scriitori cei mai citiţi în lume, opera sa răspunzând preocupărilor şi imaginii omului contemporan.
Cerere în căsătorie de A.P. Cehov ni-l aduce în prim plan pe Ivan Vasilieci care, forțat de vârsta criticã de 35 de ani, îşi încearcă norocul cu fata Ciubukovilor. Pentru frumoasa şi gospodina Natalia Stepanovna, acesta îşi ia inima în dinți şi se prezintă la uşa ei pregătit să facă pasul cel mare și să o ceară de soție. Corabia începe să se scufunde când la uşă îl aşteaptă, însă, tatăl Nataliei şi o grămadă de alte piedici vor fi puse în calea iubirii lor. Situațiile comice şi finalul neaşteptat îi au ca protagonişti pe tinerii actori Gabriel Vatavu, Alexa Tofan si Ștefan Pavel sub îndrumarea regizorului Radu Gabriel.

📍 Recul - Splaiul Unirii 160
🗓 Vineri, 16 iunie
⏰ 20:00
🎟 Preț bilet 50 lei. Recomandăm achiziționarea biletelor online de pe eventbook.ro (link bilete in curând), însă pot fi achiziționate și de la fața locului, în ziua spectacolului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe