Prietenii Minionilor Show - Cluj-Napoca

Prietenii Minionilor Show - Cluj-Napoca

Prietenii Minionilor Show - Cluj-Napoca

Golden Party te invită la show savuros în care principalii protagoniști sunt Minionii ( actori deghizati in costume ) Acum au ocazia cei mici sa se intalneasca cu  personajele lor favorite ,în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Ceea ce este nou și complet special chiar și pentru un spectacol pentru copii , este că in timpul spectacolului cei mici au parte și de un program de un sfert de oră de “încălzire” prin muzică și dans , baloane de sapun și multe alte activități cu invitati speciali surpriza , printre care și face painting (activitate optionala), alături de animatorii Golden Party.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 45 minute

Coregrafia: Rares Valea

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență (2-12 ani)

Locația: Cinema Marasti ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj Napoca

Data: Duminica 05.11.2023 ora 11:00

Bilete: www.eventbook.ro,Iabilet, ticketstore si  www.goldenparty.ro si la  casieria Cinema Florin Piersic ,sau  la sala  în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate

Rezervare/info: 0742.422.000

Preț bilet : de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe