Precedents to a potential future + LANDSCAPE/S

Precedents to a potential future + LANDSCAPE/S Performance, premieră în România

Precedents to a potential future + LANDSCAPE/S

Performance, premieră în România

Biletul este valabil pentru două reprezentații : Precedents to a potential future, performance de Anna Biczók și Landcape/s, lecture performance de Claudia Bosse.

_________________

Precedents to a potential future

performance de/ cu Anna Biczók

Durată: 30 min.

Ce este acolo care nu se vede? Există un moment anume în care se creează sensul?Reprezentația este o călătorie prin conștiința personală și, ca o plimbare imaginară, zboară peste granițele țărilor, cu vremuri și perspective diferite, realitate și fantezie, amestecând ceea ce este posibil și ceea ce nu este. Transcende peste granițele tradiționale ale teatrului, numește ceea ce poate fi văzut și ceea ce nu este și estompează linia tradițională strictă dintre rolurile interpretului și spectatorului. Scena se întâlnește cu sfera intimă și o meditație interioară, ghidate de o coregrafie vie, este transpusă pe scenă.

Mai multe informații aici.

Landscape/s

lecture performance de/ cu Claudia Bosse

Durată: 75 min.

O conferință-performance cu diferite medii despre gândirea (performativă) și practica coregrafică cu, în sau ca peisaje. O reprezentație desfășurată între trecuturi și viitoruri posibile, cu rezonanțe corporale, precum și noi explorări, cu diferite dimensiuni de timp, spațiu și coabitare.

Mai multe informații aici.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.
Parte a proiectului de cooperare europeană Life Long Burning (LLB) – Futures Lost and Found (2023-2026), finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe