fbpixel
Skip to main content

Pi sau Ce se întâmplă cu inima- spectacol acrobatic

Pi sau Ce se întâmplă cu inima- spectacol acrobatic

Pi sau Ce se întâmplă cu inima- spectacol acrobatic

„ Acest spectacol este unul de teatru acrobatic, o formulă inedită în care arta teatrală se combină cu cea a circului-teatral, incluzând și elemente din teatrul psihologic-psihoterapeutic. El aduce în fața publicului șapte personaje distincte, creionate în așa fel încât să încânte și să contrarieze deopotrivă.
Pi, personajul principal al spectacolului, nu este conform cu standardele părinților săi. Copil neacceptat, el pornește într-o călătorie spirituală în care speră să-și poată înțelege emoțiile, însă nici părinții și nici surorile sale nu-i pot oferi acest lucru, ba mai mult, îl resping. În schimb, transgresând limitele lumii profane, el intră în contact cu o dimensiune superioară a naturii, unde procesele psihicului său fuzionează, iar orice lucru apărut în cale îl incită spre descoperire. Când cel mai bun prieten al său devine o oglindă, care îl face să se îndrăgostească de sine însuși, inima lui Pi începe să-i joace feste și chiar să-l părăsească. Oare ce gesturi fac inima să stea aprinsă?
Va reuși Pi să se regăsească cu ea?
Vă invităm să urmăriți călătoria lui Pi și a inimii sale în curând în turneul național, chiar în orașul tău.„- CrisAct Production

Distribuția:
Marian Sas Petrică
Dana Florina Bertolon
Ioana Nica
Malarius
Taheira-Aija Surugiu-Sașa
Alina Bratu
Emilia Miana Sașa
Cristian Constantin
Regia și scenariul: Marian Sas Petrică
Scenografie: Alberto Ursache
Videoproiectie: Constantin Simion

Preț bilet 35 lei
Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală sau online pe eventbook.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend