fbpixel
Skip to main content

Petrecere la Palat

Teatru de păpuși pentru copii

Petrecere la Palat Teatru de păpuși pentru copii

Golden Party te invită la spectacolul  de teatru de papusi pentru copii Petrecere la Palat, un spectacol ce se joaca  duminica 25.09 la Cinema Marasti orele 11:00 si 17:00 un spectacol presărat de momente comice și savuroase, pe placul micuților spectatori, cărora le recomandăm să participe alături de toată familia.

Intr-o atmosferă de basm, la Palatul Regelui și al Reginei, unde se pregatește cea mai mare surpriză din Regat. O petrecere care să adune tot poporul din Regat, unde oaspeții de seamă își vor etala cele mai de preț talente pentru a cuceri publicul.

O să aflați pe parcurs cine dansează energic cu copii, cui îi place să rezolve mistere, cine e cântarețul din grup, cine gătește cele mai delicioase preparate, dar și cui nu îi place școala deloc și are nevoie de încurajare din partea voastră.

Invitatii speciali din desenele animate catelusii din Patrula Catelusilor: Marshall si Chase ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Cinema Marasti Strada Aurel Vlaicu 3,Cluj Napoca

Data: duminica 25 septembrie orele 11:00 si 17:00

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro, goldenparty.ro, se pot rezerva la telefon 074042200 sau se pot cumpara de la sala  înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Preț: 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii