PERFORMANCE-LECTURE

PERFORMANCE-LECTURE SOUGWEN 愫君 CHUNG - SEEING DOUBLE - BRIDGING DUALITIES WITH RELATIONAL INTELLIGENCE

PERFORMANCE-LECTURE

SOUGWEN 愫君 CHUNG - SEEING DOUBLE - BRIDGING DUALITIES WITH RELATIONAL INTELLIGENCE - NOVA Festival

La invitația NOVA, artista multidisciplinară și cercetătoarea de renume internațional, Sougwen 愫君 Chung, vine pentru prima dată în România și susține în deschiderea festivalului un performance-lecture spectaculos, îmbogățit de un conținut audio-video puternic, care explorează intersecția dintre artă, știință și inginerie.

În timpul evenimentului, Sougwen demonstrează poetica colaborării umane și non-umane prin explorarea diferitelor moduri de percepție și de desenare între artist și mașină, organic și sintetic, improvizațional și computațional. Procesul a condus la o vastă perspectivă interdisciplinară, cercetare filozofică și dezvoltări ale sistemului tehnologic printr-o practică artistică de pionierat. Acest performance-lecture speculează viitorul alternativ al relațiilor dintre oameni și mașini, adresând întrebarea: unde se termină „AI” și unde începe „noi”?

Evenimentul  va fi urmat de o sesiune de Q&A.

Detalii despre eveniment și despre artistă pe site-ul novanova.ro

SOUGWEN.COM

SCILICET.XYZ 

 

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe