fbpixel
Skip to main content

LETTERS TO SOCIETY

Smit && Andersson

Romana

LETTERS TO SOCIETY

Smit&&Andersson

Avanpremieră 27 Mai / Premieră 3 Iunie. Ora 20:00, MNAC

Jennifer, 35 de ani, la 3 kilometri distanță, stă pe toaletă și își face un selfie. Puloverul ei violet, cu dungi albe și decolteu adânc, ne ghidează treptat privirea către spațiul dintre sânii ei.

 

”Letters to Society” ne poartă într-o călătorie alambicată printr-o versiune comprimată a mediuliu online pe care am ajuns să îl numim socialul. Sau ce înseamnă identitatea în condițiile în care purtăm cu noi în buzunar versiuni refractate ale nostre.

Smith && Andersson și-au mutat viața în mediul online românesc timp de două săptămâni și au conceput un performance afectiv, folosind rămășițe, cuvinte, cromatici, corpuri și senzații din tărâmul digital. Gândit pentru un public curios dar și timid, duo-ul olandez alături de doi actori locali, performeză tandru prin canalele tehnologice o poveste despre auto-iluzionare. Gradina digitală, plină de minuni, în care publicul pășește este povestea călătoriei generației prezentului în căutarea iubirii, fericirii și a libertății. Răscolitor și delicat, performance-ul celor de la Smith && Andersson, provoacă permanent la înțelegerea condiției umane și postumane.

Autori: Smit && Andersson

Performeri: Ciprian Necula și Sever Bârzan

Producție: Biatrice Cozmolici

Asistență tehnică: Zory David

Grafică afiș: Maria Draghici

Foto: Răzvan Leucea

Limba: Română

Durata: 40 minute

 

Despre artiști:

SMIT && ANDERSSON (DE/SE) este un duo de tech art și cercetare cu orientare filosofică, stabilit în Groningen, Olanda. Prin interogație dialectică exploră cotloanele ”multiversului” în căutarea unei exprimări mai potrivite pentru discuțiile despre contemporaneitate. O limbă mai adecvată antropocenului. Un limbaj al omului rețelelor.

LETTERS TO SOCIETY Smit && Andersson

we also recommend

Zeul măcelului
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Zeul măcelului


Online

Prenumele
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Prenumele


Online

AMANTA ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
28.09.2020
AMANTA

ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
Centrul Cultural Ion Besoiu - Sala Mare

MERCI Ticket
bilet onorific
MERCI Ticket


Teatrul InDArt