Mașa și Ursul - Piatra Neamț

Mașa și Ursul - Piatra Neamț SPECTACOL  TEATRU PENTRU COPII

Mașa și Ursul - Piatra Neamț

SPECTACOL TEATRU PENTRU COPII

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien  din Chișinău , va invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri . Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul.

     În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure, să strângă flori, dar și fructe de pădure, pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuța să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care până la urmă își arată adevăratele intenții rele.

      Noroc cu vechiul ei prieten Ursul care o protejează și o lasă să stea la el în bîrlog, în timp ce acesta se duce după obraznica băbuță. Oare vor reuși împreună cei doi prieteni să iasă învingători din această încercare?

Veți afla cu siguranță urmărind spectacolul nostru, la care în final toată lumea este invitată la o mare serbare! Copiii vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii pe care nu-i cunosc. Prietenia dintre ursul Mișa și Mașa stă la baza acestei întâmplări plină de surprize magice.

Muzica semnată de compozitorul Ilie Văluță se contopește armonios cu istorioara inventată de către actorul, regizorul și scenaristul Ion Ambrosi și devine o poveste plăcută pentru toate vârstele.    

La finalul spectacolului copiii vor se vor intalni cu Masa si au posibilitatea de a face poze.

Ne vedem la spectacol!

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Distribuţia: Maria Tuchiluș-Turculeț, Cecilia Bod ,   Ion Ambrosi, Ion Turculet.

Limba în care se joacă spectacolul: română

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audiență copii +3 ani

Locația: Cinema Mon Amour, Piatra-Neamt , Str. Ştefan cel Mare, nr. 14

Data: SAMBATA  25 mai ora 18:00

Bilete: online pe Eventbook.ro

Biletele se gasesc si la sala : Cinema Mon Amour ( casa de bilete)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Location
Date
Price
Order
Location
Cinema Mon Amour, Piatra-Neamt
Date
18:00 - Saturday, 25 May 2024
Order
100 lei (pictura pe fata inclusa ptr copii) / 60 lei / 45 lei / 35 lei
+ taxes

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe