Mașa și Ursul | Dej

Mașa și Ursul | Dej SPECTACOL PENTRU COPII

Mașa și Ursul | Dej

SPECTACOL PENTRU COPII

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien  din Chișinău , va invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri . Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul.

     În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure, să strângă flori, dar și fructe de pădure, pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuța să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care până la urmă își arată adevăratele intenții rele.

      Noroc cu vechiul ei prieten Ursul care o protejează și o lasă să stea la el în bîrlog, în timp ce acesta se duce după obraznica băbuță. Oare vor reuși împreună cei doi prieteni să iasă învingători din această încercare?

Veți afla cu siguranță urmărind spectacolul nostru, la care în final toată lumea este invitată la o mare serbare! Copiii vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii pe care nu-i cunosc. Prietenia dintre ursul Mișa și Mașa stă la baza acestei întâmplări plină de surprize magice.

Muzica semnată de compozitorul Ilie Văluță se contopește armonios cu istorioara inventată de către actorul, regizorul și scenaristul Ion Ambrosi și devine o poveste plăcută pentru toate vârstele.    

Ne vedem la spectacol!

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Distribuţia: Maria Tuchiluș-Turculeț, Cecilia Bod ,   Ion Ambrosi, Ion Turculet.

Limba în care se joacă spectacolul: română

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Centrul Cultural Arta DEJ

Data: LUNI 13 februarie ora 17:30

Bilete: online pe eventbook.ro, goldenparty.ro sau la sala în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate.

Rezervare/info: 0742422000

Preț bilet : de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Trebuie să vorbim
19:00 - Saturday, 29 June
Trebuie să vorbim
Teatrul Apropo
Gliese 445
20:00 - Tuesday, 21 May
Gliese 445
Reactor
ABONAMENT 10 SPECTACOLE Underground Festival Editia XIV Arad 2024
31 May-9 Jun 2024
ABONAMENT 10 SPECTACOLE
Arad
HOȚII Underground Festival Editia XIV Arad 2024
18:00 - Wednesday, 5 June
HOȚII
Agora (fostul Mall Galeria)