fbpixel
Skip to main content

LOVE. ENTER. REFRESH

LOVE. ENTER. REFRESH

De ce se fură mireasa la o nuntă și ce consecințe neprevăzute poate avea acest obicei urban cu origini vagi?

Un spectacol actual despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Dar și despre ritualul contemporan al nunții, cu toată combinația sa de tradiție, fițe moderne, lux, bucurie și ipocrizie, sărbătoare și măștile sociale impuse.

Love. Enter. Refresh spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist.

Distribuția:
Andreea Șovan / Ana Covalciuc
Gabi Costin
Cosmin Teodor Pană
Mihaela Alexandru

Text și regie: Radu Popescu
Scenografie și video design: Ileana Zirra și Mădălina Sandu
Muzica originală: Alexandru Suciu

* Premiul de Dramaturgie al Revistei ”Yorick”, 2013 (sub titlul ”S-a furat mireasa”)

***O producție a Teatrului Apropo, cu sprijinul Teatrului Godot

___________________________
Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul
Programului București – Oraş deschis 2021. 

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro 

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

 1. Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.
 2. Pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi  de 72 de ore – SAU rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu  virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.
 3. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 4. Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.
 5. Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie. 
 6. Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.
 7. Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.
 8. La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.
 9. Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.
 10. Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.
 11. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.
 12. Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului Apropo

we also recommend

05.06.2022
Turtita fermecata si invitatii speciali – Premiera

Spectacol de teatru de papusi
Mărăști Cinema, Cluj-Napoca

27.05.2022
Grafitti.drimz


Teatrul Studio, Targu Mures

Ce doriti? Dupa un interviu de Bartlett Sher
05.06.2022
Ce doriti?

Dupa un interviu de Bartlett Sher
Improteca