fbpixel
Skip to main content

KIT DE SUPRAVIEȚUIRE

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Thursday, 28 October 2021 / 19:00 40 lei
Online Watch disponibil pentru vizualizare de pe 28 octombrie, ora 19.00, până pe 2 noiembrie 40 lei
KIT DE SUPRAVIEȚUIRE

*Durata spectacolului: 55 minute fără pauză

Un spectacol de Andreea Șovan și Iulia Samson sub forma unui stand-up drama inovativ, construit cu elemente pop culture, din filme, seriale, animații Netflix, TEDx-uri, cu muzică și dramaturgie fresh, cablate direct la realitatea de azi. 

 E “o memă de spectacol la care te uiți ca și cum ai da scroll pe facebook”, un colaj dramaturgic cu treceri rapide și scene extrem de scurte, care te fac și să râzi dar și să reflectezi la cum te raportezi la gândurile tale, la tine ca om, dar și la societatea în care trăiești. 

Un show despre omul contemporan, în care Creierul devine personaj și face comedie.

Grafica: Ștefania Vatasescu

Obiect scenic: Costi Baciu 

Foto: Sabina Costinel 

Muzica: Andrei Danilov

Nuits -Thems (muzică).

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

 1. Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.
 2. Pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi  de 72 de ore – SAU rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu  virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.
 3. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 4. Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.
 5. Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie. 
 6. Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.
 7. Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.
 8. La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.
 9. Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.
 10. Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.
 11. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.
 12. Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului Apropo

we also recommend