fbpixel
Skip to main content

Improvisneyland @ Grădina cu Filme

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme, Bucuresti Saturday, 19 June 2021 / 21:00 120 lei (+ taxe - masă 4 locuri) / 90 lei (+ taxe - masă 3 locuri) / 60 lei (+ taxe - masa 2 locuri) Choose seats
Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor: care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol. Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Improvisneyland @ Grădina cu Filme

Sâmbătă, 19 iunie, vă invităm să râdeți inteligent cu IMPROVISNEYLAND!

 

Cunoscuți drept “veteranii teatrului de improvizație” din România și creatori ai  Festivalului Național de Improvizație - IMPRO, echipa Improvisneyland constă exclusiv din actori profesioniști, premiați și apreciați în carierele lor individuale.

 

La spectacolele lor râzi pe bune, iar regizorul este publicul însuși - acesta contribuind activ în universurile create, având în vedere că actorii compun scene integrând expresii, emoții și situații oferite de public.

 

Așadar, vă invităm la o seară de comedie improvizată din sugestiile publicului, alături de actorii: Axel Moustache, Pavel Bârsan, Andreea Samson, Doina Antohi și Marian Hâncu la clape.

 

__

Accesul începând cu ora 20:00

*Intrare pe bază de bilet

**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART

***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend

16.06.2021
Cerere in casatorie

de A. P. Cehov
Teatrul Infinit, Bucuresti

1.01. - 31.12.2021
Văzduh

regia Victor Olăhuț
Online, TNRS - SCENA DIGITALA, Sibiu