Sara/Mara

16+
Sara/Mara Ideo Ideis

Sara/Mara 16+

Ideo Ideis

Teatrul Apollo111

regie: Bogdan Theodor Olteanu

distribuție:

Sara: Ioana Bugarin

Mara: Mădălina Stoica

Mircea: Alexandru Ion

Aurora: Ramona Niculae

Denny: Carol Ionescu

text: Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae

scenografie: Alexandra Panaite

costume: Gabriela Pițurlea

lumini Marius Nițu

asistent regie: Alexandru Mircioi

Patru vlogeri și un manager aleargă după faimă și fericire. Kind of. O poveste cu dragoste,

trădări, sponsori, patriotism, cu ipocrizie și candoare.

Spectacolul de la Apollo 111 prezintă vloggingul ca pe o lume a exceselor. În vlogging moneda oricărei tranzacții este atenția publicului și pentru obținerea ei nimic nu este interzis.

Cea mai comună cale de provocare a interesului este șocul - conflictul, insulta, încălcarea convențiilor sociale sau a tabuu-rilor culturale. Spațiul cultural pe care îl construiesc vlogurile este unul alienant, în care nu există cenzură etică, nu există reguli sociale, nu există empatie, nu există limite de netrecut.

Rezultatul este un univers aberant în care totul este permis atâta vreme cât obții vizionări, spectatori, atenție. Un univers la ale cărui reguli aderă vloggerii și publicul lor deopotrivă.

--

Biletele pot fi achiziționate și de la casa de bilete a Centrului Multifuncțional pentru Tineri, Alexandria. În perioada 8-12 august, între orele 10:00-14:00, și în perioada 13-20 august, între orele 10:00-18:00

Pentru mai multe informații legate de bilete, puteți suna la numărul de telefon 0747 77 91 20, începând cu 13 august, între orele 10:00-18:00.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe