fbpixel
Skip to main content

Hamlet

dupa William Shakespeare

Hamlet dupa William Shakespeare

Reprezentația va fi susținută în cadrul proiectului „TEATRU ÎN TVR” – stagiunea de vară 2020,la Gradina TVR, Bucuresti, din Str. Col. C-tin Blaremberg (reper Str. Ermil Pangrati colțcu Str. Muzeului Zambaccian).

Un spectacol de:
Alina Berzunteanu
Richard Bovnoczki
Peter Kerek

Hamlet – Poate fi razbunata crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatăl, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. Spectacolul renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunări imposibile strict din interiorul lui Hamlet.

 

*durata spectacolului – 50min

 

DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

pentru prevenirea şi combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS (COVID-19)

în vederea participării la spectacolul de teatru pentru care achiziţionez şi achit contravaloarea biletului

 

Declar totodata ca inteleg pe deplin consecintele declaratiei mele si ca prin semnarea acesteia sunt de acord si pe deplin constient ca, in cazul in care cele declarate nu corespund adevarului sau sunt false si/sau incomplete, voi suporta toate consecintele asumate prin prezenta.

Prin prezenta declar ca sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal se se realizeze, cu respectarea prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 adoptat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protectia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si a normelor referitoare la libera circulatie a acestui tip de date cu caracter personal.

A. Declar pe proprie răspundere, sub sanctiunile prevăzute de Codul Penal al României, privind declaraţiile neadevărate, următoarele:

 In ultimele 14 zile, nu am călătorit în străinătate în alte state decât cele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina/izolare (zona verde).

 In ultimele 14 zile, nu am avut simptome specifice infectarii cu virusul SARS COV 2(Ex: Cele mai frecvente simptome: febra, oboseala, tuse seaca; alte simptome care pot fi prezente: dureri de cap, congestie nazala, dureri de gat, diaree, etc.);

 Nicio rudă, pana la gradul 4 inclusiv (copii, parinti, bunici, frate, sora, unchi, matusa, nepot, var), si nici sotul/sotia/concubinul/concubina sau orice alta persoana cu care locuiesc sau cu care am intrat in contact in ultimele 14 zile, nu au calatorit in strainatate, in alte state decat cele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina /izolare( zona verde), in aceasta perioada si nu prezinta simptome specifice infectarii cu virusul SARS-COV 2.

 Nu am cunostinta sa fi intrat in contact cu persoane care au calatorit in strainatate, cu persoane diagnosticate cu COVID 19, cu persoane care s-au aflat in contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19, cu persoane care prezinta simptomatologie specifica infectarii cu SARS COV 2, cu persoane care au fost plasate in carantina sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS COV 2, in ultimele 14 zile.

Declar totodata ca inteleg pe deplin consecintele declaratiei mele si ca prin semnarea acesteia

sunt de acord si pe deplin constient ca, in cazul in care cele declarate nu corespund adevarului

sau sunt false si/sau incomplete, voi suporta toate consecintele asumate prin prezenta.

Prin prezenta declar ca sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal se se realizeze, cu respectarea prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 adoptat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protectia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si a normelor referitoare la libera circulatie a acestui tip de date cu caracter personal.

Prelucrarea acestor date se va face pana la momentul disparitiei oricarui risc de infectare cu virusul SARS COV 2, respectiv pe intreaga perioada de timp in care exista obligatia legala, in sarcina entitatii, de prelucrare sau in vederea protejarii interesului legitim al operatorului, inclusiv in ceea ce priveste apararea unui drept în justitie al Operatorului. In ceea ce priveste transferul datelor furnizate, mentionam ca acestea vor face obiectul transferului strict catre unitătile sanitare, precum si catre institutiile si/sau autoritatile publice direct interesate si implicate in combaterea infectiei cuSARS COV 2, nefacand obiectul unui transfer neautorizat.

we also recommend

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Unchiul Vanea

Adaptare după A. P. Cehov
Online

28.08.2020
Stația 13

dupa Schite si piese de I.L.Caragiale
Grădina Sticlarilor, Bucuresti