Concert ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay

Concert ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay Grădina cu Filme – Cinema & More

Concert ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay

Grădina cu Filme – Cinema & More

Sâmbătă, 17 iunie 2023, de la ora 20:30, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la Spectacolul ZUM – Călătoria unui Suflet în Mandalay.

Proiectul Mandalay face legătura între Est și Vest, între exotismul melodiilor orientale și bogăția armonică a formelor europene. Instrumentele acustice și electronice se combină armonios într-un sunet bogat care surprinde prin originalitatea frazelor și a ritmurilor.

Spectacolul „Călătoria unui suflet în Mandalay”, bazat pe un text scris de Andreea Crepcia, evidențiază povestea inițiatică a unui suflet care trăiește intens fiecare clipă din viața ei. Amintiri, senzații, sentimente se succed într-un râu de gânduri poetice cântate sau recitate.

Regatul Mandalay menționat în titlu este un loc de auto-descoperire și reuniune cu bucuria de a trăi. Mandalay oferă un „world music” contemporan, o muzică în care improvizația trece de la o factură jazz la una etno, creând o fuziune stilistică între culturi aparținând unor spații și vremuri diferite sau cum le place lor să spună pe scurt: spiripop.

__

*Accesul începând cu ora 19:30

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7)

***Detalii: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend