fbpixel
Skip to main content

Frumos e în septembrie la Veneția

Craiova, tu știi cum e în septembrie la Veneția?

Oana Pellea și Mircea Rusu aduc în sala Amza Pellea comedia romantică ”Frumos e în septembrie la Veneția”. Piesa va avea loc duminică, 13 octombrie, începând cu ora 20:00.

„Cum ar fi dacă acum nu ar fi aşa, ci altfel?” este întrebarea al cărei răspuns fuge mereu în viitor. „Frumos e în septembrie la Veneţia” este una din piesele scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu ştiu să o recunoască. Visarea e mai confortabilă, conştientă de lipsa-i de responsabilitate şi de implicare. 

 

Măştile în spatele cărora se ascunde fiecare dintre noi pentru a se feri de suferinţă ne fac să părem fiinţe complexe şi, în acelaşi timp, paradoxale. Nepotrivirea dintre închipuire şi realitate naşte tragicul şi comicul existenţei. Planurile măreţe întâlnesc realitatea simplă.

Îndrăgostiți de însuși faptul de a fi îndrăgostiți, milioane de oameni visează Veneția. Adriatica bate cu valurile sale malurile de cărămidă ale insulei. Felinarele se aprind unul câte unul, dintr-un tonomat se aude incredibila muzică a lui Lucio Dalla. Totul e ireal de frumos.  În mirajul romantismului absolut, o femeie și un bărbat se redescoperă, așa cum nu și-au imaginat vreodată că ar putea fi. Realitatea, mijlocită de vis și dincolo de vis, este, de fapt, fabuloasă, iar lucrurile pe care abia îndrăznim să le visăm există deja în sufletul fiecăruia dintre noi. Ele prind viață atunci când … atunci când trăim acea… acel… nu găsesc cuvântul… care e antonimul singurătății?

Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea, şi chiar mai multe de atât, se regăsesc în octombrie pe scena Teatrului Național Marin Sorescu.

Frumos e în septembrie la Veneția

we also recommend

SUPORT Ticket
stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

Abonament 20 de intrări
stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt, Bucuresti

FRIG dupa Lars Noren
disponibil pentru vizualizare până la 26.06.2020
FRIG dupa Lars Noren


Online