fbpixel
Skip to main content

Teatru - Grand Hostel Timișoara

Teatru - Grand Hostel Timișoara

Teatru - Grand Hostel Timișoara

Vineri, 19 august, de la ora 18:00, Auăleu vă dă întâlnire cu Grand Hostel Timișoara în Bastionul Țesătorilor!

Suntem în 2023. Timișoara e capitala culturală europeană și Grand Hostel e locul unde trag turiști din toată lumea. 

Christine Cizmaș e patroana / recepționera hostel-ului. Ea va sta pe scenă mereu, la o masă, pe un fotoliu, în picioare. Amfitrioana atentă, va oferi turiștilor câte un păhărel dintr-un imens bidon care, de obicei, găzduiește apă. La Grand Hostel Timișoara, apa e țuică.

Turiștii vin, gustă, se cazează, apoi pleacă în oraș. De unde revin cu impresii, emoții, dezamăgiri, iubiri. Se cuplează, se despart, se îmbată, se pierd, se (re)găsesc

Se vorbește și se râde în n-șpe mii de limbi. Inclusiv română. Cu și fără accent. Când vine vorba de cel moldovenesc, s-ar putea să lăcrimați. Pentru că în spatele / miezul comediei sunt viețile noastre. De azi, de acum. Din Timișoara, din Brașov, din toata România și o anumită bucată a Europei. 

E atât de multă Timișoara în Grand Hostel Timișoara că spectacolul ăsta o să rupă oriunde se va juca. Chiar dacă nu prinzi toate poantele, chiar dacă nu știi numele străzilor, chiar daca nu știi unde e "Mâini murdare". Pentru că e lumea unei imense disperări, a unei formidabile tristeți, a unei atroce iubiri.

Accesul copiilor sub 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este gratuit!

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend