Fetita Dora si maimuta

Fetita Dora si maimuta Spectacol de teatru de papusi si mascote

Fetita Dora si maimuta

Spectacol de teatru de papusi si mascote

Golden Party te invită la spectacolul  de teatru de papusi pentru copii Fetita Dora si maimuta  , un spectacol ce se joaca  duminica 26.03 la Cinema Marasti.

Cunoscuta fetita Dora , este o fetita care porneste intr-o noua aventura muzicala, insotita de prietenii ei: maimutica Boots, ghiozdanelul ei si harta.

Showl educativ are ca element central interactivitatea, si descoperirea obiceiurilor prin intermediul dansului reusind sa comunice cu prietenii ei trecand peste obstacole si atingandu-si  țelurile.

Invitatii speciali din desenele animate Minnie si Mickey ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive, toti copiii vor primi cadou un balon modelat cadou.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 50 minute

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Cinema Marasti

Data: Duminica  26.03 orele 11:00

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro si goldenparty.ro sau la sala înainte de spectacol

Tarif bilete : de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-19 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe