fbpixel
Skip to main content

Experimentul Shakespeare

Experimentul Shakespeare

În mintea fiecărui om, cuvântul IUBIRE naște o poveste….

Povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta este una dintre cele mai cunoscute din toate timpurile. Dar ce s-ar întâmpla azi, dacă am pune doi necunoscuți într-o încăpere și am folosi „rețeta” lui Shakespeare? Se vor îndrăgosti oare?

„Experimentul Shakespeare” este un performance în cadrul căruia poți fi martorul sau chiar protagonistul unei povești de dragoste născute sub ochii tăi!

Imaginează-ți că faci parte dintr-o poveste, cea mai frumoasă poveste...

Concept: Raisa Ané și Andreea Radu
Performeri: Raisa Ané și Teodor Ghiță
Text: Andreea Radu
Pretext: Romeo și Julieta, W. Shakespeare
Muzica: Andrei Poggo
Mulțumiri: Alexandru Andrei, Manu Drosu, Emi Ostace, Cătălin Asanache


Mulțumim pentru sprijin partenerilor media: Radio România Cultural, National FM Romania, Radio Seven, LiterNet.ro, Zile si Nopti Bucuresti, Bookhub.ro, PaulDutu.eu, Hailateatru.com, IQool, PRwave, Bucuresti - bucuresteni.ro, Cinemagia

______________________________________________________
Acest spectacol a fost produs în cadrul Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent ediția a IX-a, prin Call-ul de Proiecte Neconvenționale, organizat de Teatrul Apropo și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Notă: Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 

we also recommend