fbpixel
Skip to main content

Exeunt

14+

conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează Thursday, 30 July 2020 / 20:00 25 lei (bilet vizualizare live)
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului live fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Spectacol disponibil worldwide.

14+

Exeunt

conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020

Credite artistice:

Regie: Bobi Pricop

Texte: Lavinia Braniște

Cu: Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Hodade, Lucia Mărneanu, Lucian Teodor Rus, Adonis Tanța

Video: Dan Basu

Muzică: Eduard Gabia

Programare și suport tehnic: Mizdan

Durata: 80 min

Vârsta: 14+

Limba: română

Data premierei: 22 mai 2020,ora 19:00

Sinopsis:

Șase oameni așteaptă de mult timp, în locuințele lor, un viitor în care se vor putea întâlni și vor fi împreună. Singurătatea se adâncește și scoate la iveală nostalgii, anxietăți, frici. Însingurarea îi forțează să descopere noi moduri de exprimare, la care apoi vor fi nevoiți să renunțe.

Exeunt (lat. exeo – ei ies, folosit frecvent ca indicație pentru ieșirea din scenă a unui grup de actori) va fi pentru ei ieșirea din intimitate. Drumul către un viitor împreună e o redescoperire a lumii, o călătorie de la o minte prăbușită în sine la o minte colectivă, un traseu la capătul căruia, într-un spațiu comun, componentele unui același organism se vor lega, rând pe rând, una de cealaltă.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

---

Pentru a evita eventuale dificultăți tehnice, ar fi bine să accesați linkul cu aproximativ 10 minute înainte de începerea transmisiei, adică pe la ora 18:50. Recomandăm să verificați dacă aveți instalată ultima versiune a browserului pe care îl folosiți (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari sau Opera) și să aveți o conexiune de internet cât mai sigură.

Pentru a avea o experiență cât mai bună, recomandăm vizionarea spectacolului pe ecrane de mari dimensiuni și folosirea unui sistem audio performant.

Vizionarea nu se poate face de pe browserele default ale unora dintre Smart TV-uri, dacă dorești să urmărești spectacolul pe un astfel de dispozitiv acesta ar trebui să aibă ultima versiune a browserelor enumerate sau o conexiune cu un alt dispozitiv care are instalat un browser.

Dacă întâmpinați probleme tehnice, Eventbook vă poate oferi asistență tehnică prin telefon, la numărul 0730826087.

Exeunt conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020

we also recommend

Portugalia
disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Portugalia


Online