PARTEA 1. IUBIREA / I. RÉSZ. A SZERETET

14++ română maghiară, engleză
PARTEA 1. IUBIREA / I. RÉSZ. A SZERETET

PARTEA 1. IUBIREA / I. RÉSZ. A SZERETET 14++

română maghiară, engleză

Reactor de creație și experiment

PARTEA 1. IUBIREA / I. RÉSZ. A SZERETET

 

A teljes csapat által írt szövegek / Texte ale întregii echipe

Rendezte / Regia: Petro Ionescu

Dramaturgok / Dramaturgia: Cosmin Stănilă și Petro Ionescu

Díszlet / Scenografia: Alexandra Budianu

Zene / Muzica: Alexandru Condurat

Rendező asszisztens / Asistență de regie: Dominik M. Iabloncic, Ioana Toloargă, Roxana Țentea

Játszák / Cu: Andrada Balea, Cătălin Filip, Alina Mișoc, Adonis Tanța și Octavian Voina

Fotó és videó plakát / Foto și video afiș: Vlad Braga

Az előadás a szerelem témáját és annak különböző formáit dolgozza fel, követve azokat a kontextusokat, amelyekben megtanulunk szeretni, vagy beszélünk a szerelemről. Milyen érzelmi csomagokat örökölünk? Hogyan birkózunk meg a veszteséggel? A szerelem érzés vagy cselekvés? Az "I. Rész. A szeretet" pillanatok kollázsa, amely a közhelyektől az öniróniáig, a személyes történetektől az önfikcióig és a képzeletbeli tervekig terjed. Egy makacs elhatározás, hogy eljuss a szeretethez, miközben a világban éppen az ellenkezője történik.

/

Spectacolul abordează tema iubirii în formele ei diverse, urmărind contextele în care învățăm să iubim sau să vorbim despre iubire. Ce bagaje emoționale moștenim? Cum facem față pierderilor? E iubirea un sentiment sau o acțiune? „Partea 1. Iubirea” e un colaj de momente care trece de la clișeu la autoironie, de la povești personale la autoficțiune și planuri imaginare. O încăpățânare de a ajunge la iubire, în timp ce în lume se întâmplă exact opusul.

 

Helyszín/ Locație: ZIZ - art and social area, Kolozsvár/ Cluj-Napoca, str.Paris nr. 5-7


 

A rendezvény a Fágáș: multikulturális perspektívák - a kulturális vállalkozói szellem erősítése Kolozsváron, román-magyar interetnikus kontextusban elnevezésű projekt része. A projektet a RO-CULTURA program keretében az EGT Alap 2014-2021 támogatja.

/

Reprezentația are loc în cadrul proiectului Fágáș. Perspective multiculturale - consolidarea antreprenoriatului cultural din Cluj-Napoca în context interetnic româno-maghiar, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe