fbpixel
Skip to main content

Elsa și prietenii / Constanta

Elsa și prietenii / Constanta Spectacol muzical de animatie pentru copii cu mascote și personaje.

Elsa și prietenii / Constanta

Spectacol muzical de animatie pentru copii cu mascote și personaje.

Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlnești cu personajele preferate.

Porțile regatului de gheață din Arendelle s-au deschis pentru toți copiii din Constanța!

Vă invităm preț de 60 de minute, într-o lume a poveștilor  în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristof împreună cu Renul său prietenos te așteaptă la distracție.

Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și special chiar și pentru un teatru muzical de animatie neconventional, este că la final de spectacol, cei mici au parte și de un program de “încălzire” prin muzică,  dans (sub formă de joc interactiv) și multe alte activități printre care și face painting (opțional), alături de actorii  de la Golden Party Cluj Napoca.

Ne vedem la spectacol!

Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Durata spectacolului: 60 minute

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Spectacol pentru audienta +2 ani

Locatia : Casa de Cultura s Sindicatelor , Bdul. Alexandru Lapusneanu  nr 1.

Data : Sambata 04 martie ora 18:00

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro,goldenparty.ro sau zilnic  la casa de bilete (vis a vi de Casa de Cultura – tel 0745689292).

Info : 0742422000

Pret:  de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend