Edith Piaf - Un One Woman Show cu Irena Boclincă

Edith Piaf - Un One Woman Show cu Irena Boclincă

Edith Piaf - Un One Woman Show cu Irena Boclincă

Castigatoarea sezonului 6 de la iUmor, Irena Boclinca, va invita la un recital extraordinar despre viata si creatia inegalabilei Edith Piaf, care va ramane vesnic o voce unica.

Un spectacol despre geniala artistă în care se redeau stările ei de epuizare și singurătate, de adâncă dezolare, clipe sordide de dezechilibru, dar și despre voință, credință neistovită în dragoste și în bine, curajul de a trece peste toate în numele Artei, în numele marelui Public. O ilustrare sintetică a vieții ei zbuciumate între exaltări, decepții și ardere, flancate de muncă neîntreruptă. 

 

 Fragilitate și forță nebună, naivitate și încăpăținare de a crede din nou și din nou în oameni, acestea o caracterizau pe Edith Piaf. O surprinzătoare lecție de răbdare si ambiție pe care ne-o servește La Mome Piaf, prin viața sa neuitata!

 

Actrița Irena Boclincă, originară din Republica Moldova, a absolvit studiile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specializarea Arta Actorului (teatru/cinema). 

Irena e cunoscută în întreaga Românie pentru interpretarea ei extraordinară a Vioricăi Dăncilă la iUmor. Datorită acestei parodii extrem de comică, Irena a devenit câștigătoarea sezonului 6. 

"Dragostea învinge totul."

 

Casa Caragiale (str. Ion Luca Caragiale 21-23)

Un spectacol organizat de Syarela Arts in colaborare cu Anima Allegra Art.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe