Dușmănie v.2.0

Dușmănie v.2.0

Dușmănie v.2.0

Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor (scris și regizat de Gabriel Sandu) este un spectacol interdisciplinar despre nevoia de intimitate, apartenență și dorința de a controla povestea despre noi înșine, pe care o lăsăm mai departe celorlalți.

Spectacolul aduce în prim plan trei personaje contradictorii, legate între ele de un trecut traumatic: Ioana, membră a fostei securități, logopedul lui Nicolae Ceaușescu și omul din spatele rostirii discursurilor dictatorului, care ajunge să devină personaj principal al unui film documentar semnat de Alina. Între cele două se află Andrei, nepotul Ioanei, un tânăr plin de talent artistic, însă marcat de un parcurs anti-social și de singurătate, fiind crescut exclusiv de către bunica sa. Totul ia o turnură neașteptată când filmul documentar realizat de Alina câștigă un premiu important. În urma vizibilității și atenției pe care evenimentul o generează, viața celor trei personaje se schimbă definitiv, iar publicului i se dezvăluie trecutul traumatic care le leagă.

Cu o puternică componentă video, Dușmănie v.2.0 chestionează cât este adevăr și cât este ficțiune în genul de film documentar și explorează ce se întâmplă la nivel individual atunci când poveștile complicate sunt prezentate public într-o manieră simplificată sau chiar manipulatoare. 

Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor

Text și regie: Gabriel Sandu

Cu: Mihaela Teleoacă, Oana Pușcatu, Alex Mirea

Video: Ana Cârlan

Decor: Raluca Alexandrescu 

Muzică: Xenti Runceanu

Lumini: Ștefan Vasilescu

Durata: 90 minute

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe