DUMBO CEL ISTEȚ / Cluj

DUMBO CEL ISTEȚ / Cluj Spectacol de teatru de papusi si actori/mascote

DUMBO CEL ISTEȚ / Cluj

Spectacol de teatru de papusi si actori/mascote

Elefantelul  Dumbo vine la Cluj si  invita toti copiii sa i se alature intr-o calatorie magica, presarata de surprize si aventuri fascinante. Scopul acestor peripetii este gasirea fluturasului, care se lasa descoperit de Dumbo si ingerasul sau sfatuitor cu ajutorul ghicitorilor.

Copiii vor participa activ la deslusirea misterelor din ghicitori, Dumbo reusind astfel sa destrame vraja duhului. Ce forma va lua Dumbo si fluturasul, o sa aflati doar daca ramaneti curiosi si activi in aventura. Dezvaluim doar ca finalul o sa fie cu gust optimist.

Actorii vor da viață personajelor: Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Prințul Dumbo, Fluturașul, Îngerașul, Fifi, Duhul și Prințesa Fluture.

Invitat special la finalul spectacolului: Pikachu Pokémonul care va face poze cu copiii prezenti la spectacol.

Spectacol live de teatru interactiv cu actori si cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 12 ani.

Durata: 60 de minute

Producator: Magic Art Bucuresti

Spectacol prezentat si organizat de Golden Party (tel. 0766725726)

Locatia: Cinema Marasti ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj

Data: Cluj Napoca duminica 19 martie ora 11:00 & 17:00

Bilete: online pe eventbook.ro, goldenparty.ro , zilnic la casieria Cinema Florin Piersic ,sau la sala în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate.

Rezervare/info: 0742422000

Pret bilete: de la 35 lei

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza si fotografiaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe