fbpixel
Skip to main content

Dor de lună

Dor de lună

În premieră, pe scena Teatrului Național Cluj Napoca, un concept de spectacol inedit: Dor de Lună.


DOR DE LUNĂ este un proiect muzical ce s-a născut din dorința de a da viață unor poezii ce vorbesc despre dragostea eternă și nemijlocită a lui față de Ea.
Ideile muzicale inspirate din versurile poeziilor au conturat un gen muzical inedit, cu sonorități electronice îmbinate armonios cu pasaje acustice.
Dor de Lună, vă prezintă prin povestea "Despre Lună, Nori și alte iubiri" un gen muzical pe care ei îl numesc electro-folk.
"Despre Lună, Nori și alte iubiri" este numele primului material discografic al formației Dor De Lună, care va fi lansat în seara premierii spectacolului și va fi disponibil online pe platformele de specialitate, începând cu luna noiembrie a acestui an.
Protagoniștii acestui proiect sunt Roxana Zăpârțan, Mishu Călian și Nicu Barna, artiști clujeni, prezenți de-a lungul timpului pe scena muzicală romanească alături de nume precum Semnal M, Transylvania, Maya, .ROM sau Trupa de Acoperire etc.
Pe parcursul celor optzeci de minute de spectacol, cei trei muzicieni vă propun să călătoriți alături de ei prin mai multe universuri pierdute de-a lungul unei vieți omenești: iubirea, singurătatea și speranța.

Împreună cu ei, compania de teatru Rondul De Noapte, avându-i în distribuție pe tinerii actori: Cristina Bogza, Vlad Marin și Cătălin Mocan, vor completa povestea, evidențiind romantismul acestei povești prin momente coregrafice și poezie.

Coregrafie Mario Grosu 

we also recommend

14.11.2020
Dureri Fantomă

de Vasili Sigarev
Teatrul de Artă București, Bucuresti

27.10.2020
TOTUL E BINE CÂND SE TERMINĂ

Spectacol prezentat în cadrul programului Focus: Corelații
Reactor, Cluj-Napoca

Moroi
31.10.2020, în intervalul 19:00 - 24:00
Moroi


Online, TNRS - SCENA DIGITALA