fbpixel
Skip to main content

Dor de lună

Dor de lună

În premieră, pe scena Teatrului Național Cluj Napoca, un concept de spectacol inedit: Dor de Lună.


DOR DE LUNĂ este un proiect muzical ce s-a născut din dorința de a da viață unor poezii ce vorbesc despre dragostea eternă și nemijlocită a lui față de Ea.
Ideile muzicale inspirate din versurile poeziilor au conturat un gen muzical inedit, cu sonorități electronice îmbinate armonios cu pasaje acustice.
Dor de Lună, vă prezintă prin povestea "Despre Lună, Nori și alte iubiri" un gen muzical pe care ei îl numesc electro-folk.
"Despre Lună, Nori și alte iubiri" este numele primului material discografic al formației Dor De Lună, care va fi lansat în seara premierii spectacolului și va fi disponibil online pe platformele de specialitate, începând cu luna noiembrie a acestui an.
Protagoniștii acestui proiect sunt Roxana Zăpârțan, Mishu Călian și Nicu Barna, artiști clujeni, prezenți de-a lungul timpului pe scena muzicală romanească alături de nume precum Semnal M, Transylvania, Maya, .ROM sau Trupa de Acoperire etc.
Pe parcursul celor optzeci de minute de spectacol, cei trei muzicieni vă propun să călătoriți alături de ei prin mai multe universuri pierdute de-a lungul unei vieți omenești: iubirea, singurătatea și speranța.

Împreună cu ei, compania de teatru Rondul De Noapte, avându-i în distribuție pe tinerii actori: Cristina Bogza, Vlad Marin și Cătălin Mocan, vor completa povestea, evidențiind romantismul acestei povești prin momente coregrafice și poezie.

Coregrafie Mario Grosu 

we also recommend

WANTED | Breasla Actorilor Primul spectacol de Commedia dell’Arte din România
23.02.2020
WANTED | Breasla Actorilor

Primul spectacol de Commedia dell’Arte din România
ARCUB Gabroveni

Infernul Adaptare după Jean Paul Sartre
04.03.2020
Infernul

Adaptare după Jean Paul Sartre
Teatrul de Artă Deva