fbpixel
Skip to main content

Domnul Nostoc și cabana cărților

Domnul Nostoc și cabana cărților

Domnul Nostoc și cabana cărților

„Domnul Nostoc și cabana cartilor” este un spectacol multimedia încântător despre minunata lume a cărților, o pledoarie plină de candoare pentru lectură, transpusă în universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg și de scenograful Mihai Androne, inspirați de ilustrațiile lui Patrice Seiler, și reunite în montarea regizorului Radu Dinulescu.

În Orașul Surprizelor locuiesc domnul Nostoc și domnișoara Filomene, care au adus cu ei dintr-o călătorie pe planeta SaturLuna niște sâmburi aparte, mulțumită cărora toți locuitorii vor avea ocazia să descopere cărțile. Totul merge cum nu se poate mai bine, până când își face apariția un personaj dornic să perturbe armonia, întruchipat de domnul „Zice-da”, pentru care lumea întreagă nu este decât un catalog imens, în care fiecare carte urmează să fie clasificată.

Oare vor reuși domnul Nostoc și domnișoara Filomene să salveze Cartoteca pentru a reda bucuria întâlnirii și descoperirii cărților în toată splendoarea, unicitatea și bogăția lor ?

Stay Up To Date With Your Favorite Events