Doamna Noastră de pe Strada 121

Doamna Noastră de pe Strada 121

Doamna Noastră de pe Strada 121

de Stephen Adly Guirgis


Regia: Mihaela Sîrbu

Asistență regie: Alexandru Ivănoiu
 

Distribuție: Dana Rogoz, Codrin Boldea, Richard Bovnoczki, Adrian Ban, Alexandru Munteanu, Kiki Simion, Ioana Nimigean, Ștefania Cîrcu, Sami Al Tawel, Visarion Udatu, Denis Imbrescu, Adi Ionescu, Nicolae Drăgulin
 

Scenografie și lighting design: Sabina Reus

Sound design: Adrian Piciorea

Traducerea: Ilinca Neacșu

Durata spectacolului este de aproximativ 2 ore

 

„Doamna Noastră de pe Strada 121” este o explorare captivantă a iubirii, a pierderii și a puterii conexiunii umane, plasată pe fundalul unui cartier vibrant și divers din Harlem.

Piesa de teatru, scrisă de Stephen Adly Guirgis, amuzantă și plină de emoție, scoate la suprafață complexitatea naturii umane, în tot amarul, dar și splendoarea ei.

Acțiunea se desfășoară în jurul morții bruște a surorii Rose, o călugăriță iubită de la o școală catolică locală. Pe măsură ce foștii ei elevi și prieteni se adună pentru a-și aduce omagiile, răni vechi și probleme nerezolvate ies la suprafață. Într-o serie de viniete tăioase, prieteni vechi și noi, reuniți după zeci de ani, își amintesc de trecut și se confruntă cu realitatea a ceea ce au devenit. Există o singură problemă - cineva a furat cadavrul.

În luna aprilie, spectacolele unteatru vor fi găzduite de Teatrul de Comedie în Sala Nouă (Strada Sfânta Vineri nr.11, sector 3, București).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe