fbpixel
Skip to main content

Dance Essence

Productie Mario Dance Atelier

Dance Essence Productie Mario Dance Atelier

Un show incendiar, spectacol oferit de dansatori profesionisti cu experienta de scena, artisti completi, uniti la scena sub indrumarea coregrafului Mario Grosu. 

Vor performa la scena: trupa Mario Dance Atelier, ALEKSANDRA DRAGOVA - BULGARIA ( spectacol SKIN ), invitat special DJ SMART - AMERICA

 

Aleksandra Dragova va prezenta un spectacol de dans contemporan complet, de sine statator, "Second Skin" regia si coregrafia fiind semnate de Aleksandra Dragova.

«SECOND SKIN»  Trapped in your skin.
I recognize you in your fears, I’m your greatest fear. Your pain that hollowed home in your heart. Your past, your present. I’m with you to the end, the second skin that doesn’t fit your soul in.

RO
Captiv in pielea ta.
Te recunosc în temerile tale, sunt cea mai mare teamă a ta. Durerea ta care a scufundat "acasă" în inima ta. Trecutul tău, prezentul tău. Sunt cu tine până la capăt, a doua piele în care nu se potrivește sufletul tău.

 

DJ SMART ( DUJUAN SMART ) - dansator American care face parte din trupa cantaretei CHER va veni pentru a doua oara in Romania. DJ a jucat rolul lui OTHELLO in 2018 in productia companiei noastre "Othello's Touch". Evenimentul a fost un real succes, premiera de la Teatrul National jucandu-se cu casa inchisa. 

 

Dansatorii din trupa Mario Dance Atelier activeaza in cadrul companiei de doi ani si jumatate, sub indrumarea coregrafului Mario Grosu. Elevi ai Liceului de Coregrafie din Cluj, acesti tineri talentati si-au ales sa urmeze o cariera in lumea dansului, si-au ales sa bucure sufletele spectatorilor prin coregrafie.

O nebunie de spectacol, ritmuri, corpuri in miscare, bucurati-va de dans!  

Va asteptam cu drag la spectacol! 

 Biletele se pot cumpara in format electronic prin Eventbook, cu plata prin card, transfer bancar, cash la orice sucursala Posta Romana, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania, la orice terminal self-service Zebra-Pay sau ramburs, prin curierat rapid.
 
 
DIN MOTIVE OBIECTIVE SPECTACOLUL S-A ANULAT. 
 
NE CEREM SCUZE, REVENIM CU DETALII CAND PUTEM REPROGRAMA SPECTACOLUL 

we also recommend