fbpixel
Skip to main content

Clara și timpul liber Live de la unteatru

unteatru de copii

Clara și timpul liber Live de la unteatru unteatru de copii

#children's theater play

Activitatea unteatru nu se suspendă în această perioadă, dar accesul publicului în sala de spectacole va fi restricționat. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată.

one-woman show cu: Ana Turoș

Ilustrație muzicală: Alexandru Lungu

Scenografie: Ana Maria Hariton

Voce: Valentina Zaharia
Ca în fiecare zi, Clara funcționara își vede cu conștiinciozitate de lucru, programând activitățile extra-școlare ale copiilor. Doar că azi, ca în nici o alta zi, în Biroul Oficial de Ocupare a Timpului Oficial Liber totul pare sa meargă pe dos la propriu și la figurat. Înnebunită de dosare cu tabele și orare, dar mai ales de Vocea care nu îi îngăduie nici o pauză, Clara primește un telefon care îi amintește de ceva aproape uitat: faptul că și ea a fost odată copil. Sătulă de atâtea planificări, mintea începe sa îi umble brambura și scapă frâiele în care era atât de bine ținută imaginația. Va reuși oare Clara să găsească secretul eliberării timpului liber?


*


Spectacolul Clara şi Timpul Liber este un one-woman show construit într-o manieră ludică , îmbinând teatrul gestual, clovneria şi elemente de teatru dans, interacţiune cu publicul şi improvizaţie. Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate.

we also recommend

ALGORITM - open source performance Bucharest Fringe 10
16.10.2020
ALGORITM - open source performance

Bucharest Fringe 10
Online

Blocul în versuri Bucharest Fringe 10
12.10.2020
Blocul în versuri

Bucharest Fringe 10
Green Hours