fbpixel
Skip to main content

Cinci ore cu Mario Live de la unteatru

Activitatea unteatru nu se suspendă în această perioadă, dar accesul publicului în sala de spectacole va fi restricționat. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată.

Pentru a vizualiza live reprezentația din 24 martie, ora 19:30, accesează acest link. Trebuie doar să fii logat pe Eventbook cu același cont cu care ai achiziționat biletul tău.

Pentru a urmări spectacolul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet. După achiziționarea biletelor, citiți cu atenție ghidul de spectator online: http://bit.ly/unghidDEspectator

Regia: Mariana Cămărășan
Cu: Florina Gleznea


Mulțumiri:
Andrei și Andreea Grosu,
Cătălin Bucioveanu
Alexandra Penciuc, Tudor Prodan


“Buni și răi. Cei buni la dreapta, cei răi la stanga. Asta ne-au învățat, nu? Iar noi, în loc să ne dăm osteneala să privim în forul nostru interior, preferăm să acceptăm și gata. Toți suntem buni și răi, și asta în același timp. Mai bine s-o recunoaștem fățiș decât să ne petrecem viața inventându-ne argumente. Și nu e oare semnficativ faptul că însuși conceptul de dreptate coincide, de fiecare dată, în mod ciudat, cu interesele noastre?”


“…râzi, râzi… plângi, râzi, plângi.. râzi, râzi, râzi... un spectacol dedicat marilor iubiri…”


Durata spectacolului: 1h20 min

Cinci ore cu Mario Live de la unteatru

we also recommend

SUPORT Ticket
stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt

Rapunzel – Teatru la Cinema ONLINE
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Rapunzel – Teatru la Cinema ONLINE


Online